27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy S11: Τελική διάταξη καμερων

1 min read
s11 camera isel | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τελικά το Samsung Galaxy S11 δεν θα έχει αυτή την ακατάστατη διάταξη καμερών για την οποία έχει βουήξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες.


Πως το ξέρουμε? Το περιβόητο @OnLeak, μόλις δημοσίευσε μια διόρθωση με αυτό που φαίνεται να είναι η τελική εμφάνιση του πιο ενδιαφέροντος μέρους του Galaxy S11, της διάταξης των καμερών του.

s11 camera isel | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό που βλέπετε παραπάνω είναι μια υποτιθέμενη διάταξη καμερών στο Galaxy S11: τέσσερις κάμερες, τρεις στην αριστερή πλευρά, μία στη δεξιά πλευρά και κάτω από αυτό, ένα φλας LED. Ο κεντρικός αισθητήρας κάμερας, ο κτηνώδης αισθητήρας 108-megapixel βρίσκεται στη μέση της αριστερής πλευράς, ενώ η κάμερα ζουμ 5X που χρησιμοποιεί σύστημα periscope παρόμοιο με αυτό που είδαμε στο Huawei P40 Pro, είναι το τετράγωνο στο κάτω μέρος.

Το επάνω και τελευταίο στην αριστερή πλευρά είναι ο υπερβολικά ευρυγώνιος σκοπευτής, ενώ η μοναδική κάμερα στη δεξιά στήλη αναμένεται να είναι μια κάμερα βάθους Time-of-Flight (ToF).

Samsung Galaxy S11 Plus Renders OnLeaks 2 1340x754 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά Galaxy S11 φημολογείται όχι μόνο για τη λήψη εκπληκτικά λεπτομερών φωτογραφιών χάρη στη νέα φωτογραφική μηχανή, αλλά και για τη χρήση της κάμερας periscope η οποία με τη χρήση κατάλληλου λογισμικου, θα είναι σε θέση να τραβήξει πολύ καθαρες φωτογραφίες βασιζόμενη στις εκπληκτικές δυνατότητες εστίασης 5X του φακού.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8Κ, μια λειτουργία που υποστηρίζεται από το τσιπ Snapdragon 865 που θα τροφοδοτήσει το τηλέφωνο, αλλά δεν επιβεβαιώνεται ακόμα στις φήμες.

Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα το νέο Samsung Galaxy θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

Phonearena

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα