19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

O διάδοχος του Galaxy S10 της Samsung θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα Galaxy S20

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η επόμενης γενιάς σειρά Galaxy S ενδεχομένως δεν θα ονομάζεται Galaxy S11 series, αλλά Galaxy S20 series.


Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που έχουν ακολουθήσει αυτό το μοτίβο με τις ονομασίες των συσκευών τους στο παρελθόν, και η Samsung φαίνεται πως θα είναι η επόμενη εταιρεία που θα το ακολουθήσει.

Η Huawei για παράδειγμα λανσάρισε το Honor 20 ως τον διάδοχο του Honor 10 και το ίδιο έκανε και στην περίπτωση του Huawei P10, με τον διάδοχό του να ονομάζεται P20. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια τακτική και με την επερχόμενη σειρά Galaxy S. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε να ανακοινώσει τρεις νέες συσκευές, τις Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20e, που ταιριάζουν γάντι και με την χρονιά που έρχεται (2020).

Νέα διαρροή αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Galaxy S11 της Samsung

Την επόμενη ωστόσο χρονιά, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα θελήσει να ακολουθήσει τo ίδιο μοτίβο και να ονομάσει την επόμενη σειρά Galaxy S30 ή αν θα θελήσει να ακολουθήσει την… χρονιά, και να ονομάσει την επόμενη γενιά Galaxy S21.

Η νέα σειρά Galaxy S20 θα αποτελείται από τρία μοντέλα και θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση Galaxy Unpacked τον Φεβρουάριο του νέου έτους. Να αναφέρουμε, ότι στην περίπτωση που η Samsung τελικά αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S20, τότε περιμένουμε μετά από περίπου επτά περίπου μήνες να αποκαλύψει και τη σειρά Galaxy Note 20, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο.

insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα