18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Maps: Σας ταξιδεύουν στο υπερδιάστημα όταν αλλάζετε μεταξύ πλανητών

1 min read
google maps hyperspace 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι Χάρτες Google αποτελούν μία από τις καλύτερες υπηρεσίες πλοήγησης στον πλανήτη και εδώ και μερικά χρόνια η έκδοση για το web μπορεί να σας δείξει και την επιφάνεια άλλων πλανητών.


Τώρα, η Google με την τελευταία ενημέρωση κατά την εναλλαγή μεταξύ των πλανητών σας ταξιδεύει μέσω  υπερδιαστήματος.

Εντοπίστηκε στο Reddit, οι Χάρτες Google δείχνουν τώρα ένα αστροδιαγαλαξιακό ταξίδι όταν ταξιδεύετε από τη Γη σε άλλους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι πότε προστέθηκε αυτή η κινούμενη εικόνα, αλλά φαίνεται πιθανό ότι προστέθηκε με την τελευταία ταινία του Star Wars – The Rise of Skywalker. Ο σχεδιασμός και τα γραφικά είναι σχεδόν πανομοιότυπος με το πώς φαίνεται στις τελευταίες ταινίες.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, οι Χάρτες Google πρόσθεσαν τη δυνατότητα αυτή (την πλοήγηση μεταξύ των πλανητών) το 2017 προσθέτοντας επίσης και τη δυνατότητα Street View στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στους πλανήτες, ανοίξτε τους Χάρτες Google στην web έκδοση και κάντε zoom out όσο μπορείτε. Από εκεί, ανοίξτε την πλαϊνή μπάρα και πατήστε “Υδρόγειος – Globe”, στη συνέχεια μεταβείτε στην προβολή του δορυφόρου. Τώρα, αν κάνετε zoom out λίγο ακόμα, θα πρέπει να εμφανιστεί μια μπάρα με μια λίστα πλανητών και φεγγαριών.

Αν πατήσετε σε έναν άλλο πλανήτη, οι Χάρτες Google θα πρέπει να μετακινηθούν μέσα από το υπερδίαστημα στην επιλεγμένη τοποθεσία, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω GIF.

Screenshot 4 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Screenshot 5 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

google maps hyperspace 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

9to5google

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα