Δείτε το τελευταίο trailer για το Star Wars: The Rise of Skywalker

Μόλις βγήκε το τελευταίο trailer της επόμενης Star Wars ταινίας που έχει τίτλο The Rise of Skywalker. Η αναμενόμενη ταινία για τους φίλους της φαντασίας, αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβρη και η υπόθεσή της επικεντρώνεται στην οικογένεια των Skywalker.


Μετά από 42 χρόνια από την «Επιστροφή των Jedi», οι κλώνοι επιτίθενται και η Δύναμη αφυπνίζεται … η τριλογία των «Skywalker» τελειώνει τον Δεκέμβριο με την κυκλοφορία της τρίτης σχετικής ταινίας με τίτλο: Episode IX: The Rise of Skywalker (Ελληνικός Τίτλος: Skywalker: Η Άνοδος). Η Disney θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ταινίες Star Wars, φυσικά – αλλά η τριλογία Skywalker τερματίζεται.

Οι δύο πρώτες ταινίες αυτής της τριλογίας ήταν οι The Force Awakens (2015) και The Last Jedi (2017).

Το πρώτο trailer είχε έρθει τον Απρίλιο και μετά από το σημερινό δεν αναμένεται από την εταιρεία άλλο trailer. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Πηγή: SecNews.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967