26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi Mi MIX 4 ενδέχεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2020

1 min read
mi mix 41 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος το Xiaomi Mi MIX 4.


Υπήρξαν μερικές ψευδείς αναφορές σχετικά με αυτό το smartphone, ειδικά στην εμφάνισή του. Σήμερα, έχουμε μια μη επαληθευμένη αναφορά που ισχυρίζεται ότι το Mi MIX 4 θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

mi mix 4 b | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η αφίσα δείχνει ότι η Xiaomi θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση για την εκκίνηση του προϊόντος στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) 2020 στις 10 Ιανουαρίου. Το θέμα της εκδήλωσης “Μόνο για καινοτομίες”. Στην αφίσα εμφανίζεται το περίγραμμα του τηλεφώνου ενώ το πιο σημαντικό σε αυτήν την ιστορία, η λέξη “MIX” εμφανίζεται στην κορυφή μετά την εικόνα του τηλεφώνου.

Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες ότι η Xiaomi θα έχει κάτι να πει σχετικά με αυτό το smartphone στην εκδήλωση. Εάν η αφίσα είναι πραγματική, δείχνει προφανώς το Xiaomi MIX 4. Σύμφωνα με τις εικασίες, αυτό το smartphone θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Xiaomi με under-display κάμερα. Βέβαια όπου βλέπεις πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Θυμηθείτε ότι η Xiaomi πρόσφατα είχε διαψεύσει όλες τις εικόνες του Mi MIX 4 (με έμφαση στην πρόσφατη που εμφανίστηκε στο Slashleaks).

Θα κυκλοφορήσει τελικά το Mi Mix 4;

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων GeekBench 5, το Xiaomi Mi MIX 4 έχει βαθμολογία single core 728 και βαθμολογία multi core 776.

xiaomi mi mix 4

xiaomi mi 9

Η μονάδα στο GeekBench χρησιμοποιεί 6GB μνήμης RAM και τρέχει σε Android 9 Pie. Κοιτάζοντας τα αποτελέσματα, το Mi MIX 4 είναι βασικά το ίδιο με το Mi 9 (single-core 735 – multi-core 2658). Αυτό προκαλεί εικασίες ότι το MIX 4 μπορεί να χρησιμοποιήσει το Snapdragon 855 ακριβώς όπως και το Mi 9.

gizchina

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα