26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei P40 νέα renders

1 min read
dfgdfsg1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ενώ με τις μέχρι τώρα φήμες το νέο Huawei P40 αναμένονταν να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του επόμενου έτους, σύμφωνα με νέα στοιχεία ή νέα ναυαρχίδα της Huawei θα μπορούσε πραγματικά να δει το φως της ημέρας πολύ νωρίτερα.


Οι τελευταίες εικασίες δείχνουν ότι το P40 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην έκθεση CES τον Ιανουάριο ή στο MWC τον Φεβρουάριο και όπως συμβαίνει πάντοτε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά πρώτα προηγούνται οι λεπτομέρειες του κινητού τηλεφώνου και κατόπιν κυκλοφορεί στην αγορά.

Δείτε παρακάτω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

huawei p40

Όπως μπορούμε να δούμε στην παραπάνω εικόνα, το smartphone φαίνεται να διαθέτει μια καμπύλη οθόνη πολύ παρόμοια με αυτή που βρίσκουμε στο Huawei Mate 30 Pro, αλλά προεξέχει λιγότερο. Εν τω μεταξύ, στο πίσω πάνω μέρος μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ένα πλαίσιο όπου πιθανότατα θα περικλείει τις τέσσερις συνολικά κάμερες.

Τέλος, όσον αφορά τα πλευρικά κουμπιά, βρίσκουμε την τυπική ρύθμιση της έντασης ήχου / απενεργοποίησης στη δεξιά πλευρά του.

Huawei p40

Το Huawei P40 αναμένεται να φοράει τον Kirin 990 5G SoC. Ο διάδοχος αυτής της CPU – το Kirin 1020 – θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 που πιθανότατα θα τον φοράει το Huawei Mate 40.

Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, η σειρά P40 θα έχει μια μεγάλη οθόνη AMOLED 6,57 ιντσών με dual-punch hole σχεδιασμό η οποία θα έχει ανάλυση 2K + και θα υποστηρίζει περιεχόμενο HDR.

Huawei P40

Παρόλο που στο render φαίνονται πιθανώς τέσσερις αισθητήρες, εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα ότι η Huawei θα προσθέσει έναν πέμπτο αισθητήρα δίπλα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αναβάθμιση που επιδιώκει να προσθέσει στη νέα σειρά η Huawei καθώς τέσσερις αισθητήρες έχει και το P30.

gizchina

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα