19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Θα κυκλοφορήσει τελικά το Mi Mix 4;

1 min read
xiaomi mi mix 41 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πριν από λίγες ημέρες, ο brand promotion manager της Xiaomi της Κίνας Edward Bishop δήλωνε ότι το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi Mix 4 δεν θα το δούμε σύντομα και να το ξεχάσουμε προς το παρόν. Στη δήλωσή του, ο διευθυντής αναφέρθηκε και είπε ότι υπάρχει μόνο το Mi Mix Alpha και κανένα άλλο smartphone της Mi Mix (ούτε και το Mi Mix 4) για φέτος. Αυτό ουσιαστικά έκλεισε τις προσδοκίες των fan του σε όλο τον κοσμο, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία την άφιξη του νέου Mi Mix 4.

δες εδω Xiaomi Mi Mix 4 ξεχάστε το προς το παρόν

Λοιπόν, φαίνεται ότι σε μεγάλο βαθμό τον παρερμηνεύσαμε;;;. Ο ίδιος διευθυντής έχει πλέον εκδώσει νέα επίσημη δήλωση και μας τα αλλάζει τώρα. Προφανώς, ο Edward σκέφτεται ότι παρερμηνεύτηκε από κάποιους. Σε μια νέα δήλωση νωρίς το πρωί, ο Xiaomi exec είπε ότι ποτέ δεν επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει Mi Mix4 φέτος. Επίσης, δεν επιβεβαίωσε και αν το Mi Mi4 είναι στα σκαριά. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για την πλήρη δήλωση του.

mix 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παρόλο που η δήλωση φαίνεται ασαφής, φαίνεται πολύ φανερό ότι το Xiaomi Mi Mix 4 βρίσκεται σε εξέλιξη και θα μπορούσε να δει σύντομα το φως της ημέρας. Ίσως η κυκλοφορία του Mi Mix4 να γίνει πριν κιόλας από τον Δεκέμβριο, αν όχι και νωρίτερα. Το δημοφιλές tipster Ice Universe λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Mi Mix Alpha υπαινίχθηκε ότι ένα πραγματικό Mi Mix4 με αισθητήρα 108MP θα μπορούσε σύντομα να κυκλοφορήσει.

Πηγή: gizchina.com

Δείτε επίσης

Mi Mix 4 : Διέρρευσε αληθινή φωτογραφία που δείχνει κυρτή οθόνη χωρίς πλαίσια στα 120Hz !

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα