23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy Note 11 ίσως να έχει μπροστινή κάμερα ενσωματωμένη στην οθόνη

1 min read
e9F2hjMt7P5pcWC9qSMZXW 650 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το επόμενο βήμα μετά την πλήρη εξάλειψη της στεφάνης γύρω από τα κινητά (bezel) είναι η build in κάμερα στην οθόνη.

Από ότι δείχνουν τα πράγματα η Samsung θα μπορούσε να είναι σχεδόν έτοιμη να κάνει, καθώς μια αναφορά δείχνει ότι τουλάχιστον ένα από τα κινητά της το 2020 θα έχει τη selfie κάμερα ενσωματωμένη στην οθόνη.

Σύμφωνα με τις “πηγές της βιομηχανίας”  το The Elec (ειδησεογραφική περιοχή της Νότιας Κορέας) αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S11 ή το Samsung Galaxy Fold 2 μπορεί να είναι το πρώτο τηλέφωνο της Samsung με αυτό το χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα επίσης και με τον διάσημο και αξιόπιστο πλέον leaker  @UniverseIce κανένα από αυτά τα τηλέφωνα δεν θα έχει κάμερα στην οθόνη – αλλά κάποια άλλα κινητά της Samsung το 2020.

Είναι λογικό η Samsung να μην χρησιμοποιήσει αυτή τη νέα τεχνολογία σε ένα κινητό ναυαρχίδα διότι η τεχνολογία μπορεί αρχικά να είναι ατελής και θα μπορούσε να κινδυνέψει να καταστρέψει την εικόνα της και ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της εταιρείας.

Ωστόσο μπορεί να δοκιμάσει αυτό χαρακτηριστικό σε χαμηλότερου προφίλ συσκευές όπως ένα νέο Galaxy A.

Σημειώστε όμως ότι η Samsung δεν είναι απαραίτητα η πρώτη που έχει σκεφτεί να κάνει κάτι τέτοιο. Οι Oppo και Xiaomi, για παράδειγμα, έχουν ήδη διαρρεύσει concept σχεδιασμό για ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, αλλά πιθανών μια εταιρεία όπως η Samsung θα μπορέσει να κάνει την τεχνολογία αυτή mainstream.

Πηγή: techradar.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα