29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi Mi Mix 4 ξεχάστε το προς το παρόν

1 min read
gsmarena 0011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όλοι περιμέναμε ότι η Xiaomi με την κυκλοφορία την περασμένη εβδομάδα του Mi 9 Pro 5G, να κυκλοφορήσει και το Mi Mix 4 με δυνατότητες 5G παράλληλα ωστόσο ο Lei Jun εξέπληξε τους πάντες και εισήγαγε μόνο την έννοια του Mi Mix Alpha συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη.

Ορισμένες διαρροές συνέχισαν να υποστηρίζουν ότι το Mi Mix 4 έρχεται, ακόμη και με αμφιβόλου προελεύσεως στιγμιότυπα οθόνης, ενώ άλλοι απλά συνέχισαν να βομβαρδίζουν τα στελέχη της Xiaomi με ερωτήσεις για περισσότερες συσκευές, έτσι ένα εκτελεστικό μέλος της εταιρείας πήρε την υπόθεση πάνω και δημοσίευσε στο Weibo για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο brand promotion manager της Xiaomi δήλωσε άμεσα ότι υπάρχει μόνο το Mi Mix Alpha και κανένα άλλο smartphone Mi Mix στα σκαριά. Και για τους δυσαρεστημένους οπαδούς ότι υπήρχαν μόνο δύο smartphones, πρόσθεσε ότι στη σκηνή είδαμε την επίσημη εισαγωγή του MIUI 11 και μιας άλλης τηλεόρασης.

gsmarena 002 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Xiaomi πάντα χρησιμοποιούσε τη σειρά Mix για να παρουσιάσει την πρωτοποριακή της τεχνολογία – από το πρώτο Mi Mix χωρίς bezels στις τρεις πλευρές και το piezoelectric speaker, στο Mi Mix 3 με το σχέδιο slider που τελικά επεκτάθηκε στην Ευρώπη με μόντεμ 5G. Δεν είναι απλά μια έκπληξη το γεγονός ότι το Mi Mix Alpha είναι επίσης μια επανάσταση με τη μοναδική κάμερα 108 MP και την αναλογία οθόνης 180%.

gsmarena 001 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εντούτοις, οι οπαδοί της σειράς σε ολόκληρο τον κόσμο σίγουρα θα έμειναν απογοητευμένοι με την τιμή του νέου τηλεφώνου, ύψους 20.000 CNY (λίγο περισσότερο από 2.800 δολάρια / 2.500 ευρώ), πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί δεν θα μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά.

Μετά από όλα αυτά, το Huawei Mate X σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη την οθόνη όταν το ξεδιπλώσετε, επιπλέον, κοστίζει φθηνότερα και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα