18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows Repair Toolbox επιδιόρθωση με ένα click

1 min read
wrt 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Windows Repair Toolbox (δωρεάν λογισμικό) είναι ένα φορητό πρόγραμμα που σας βοηθά να επισκευάσετε συστήματα με Windows, κάνοντας τη διαδικασία γρήγορη και πολύ εύκολη.


Windows Repair Toolbox Χαρακτηριστικά:

Κατεβάστε και τρέξτε «on-the-fly» το δωρεάν λογισμικό για να διαγνώσετε και να λύσετε διάφορα είδη προβλημάτων των Windows. Με δύο εξαιρέσεις, όλα τα προγράμματα που περιλαμβάνονται στην εργαλειοθήκη είναι φορητά. Τα εργαλεία κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τη λειτουργία τους και το πρόγραμμα θα κατεβάσει αυτόματα τη σωστή έκδοση για την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε. Έτσι τα εργαλεία είναι πάντα ενημερωμένα.

Σημείωση: μερικά από τα εργαλεία μπορεί να προκαλέσουν εσφαλμένες θετικές ειδοποιήσεις από το AV σας (όπως τα εργαλεία της Nirsoft).

Κατεβάζετε όλα τα εργαλεία ταυτόχρονα (τα κρατάτε ενημερωμένα) με ένα κλικ για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εργαλειοθήκη σε υπολογιστές εκτός σύνδεσης ή απλά για να έχετε όλα τα εργαλεία στο σύστημά σας.

Δυνατότητα επιλογής διαφόρων εργαλείων για να εκτελούνται διαδοχικά χωρίς παρακολούθηση. Αυτό είναι χρήσιμο για την απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού, για τον καθαρισμό και την επισκευή του συστήματος. Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα σας έρθει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εμφανίζει πληροφορίες για τον υπολογιστή που πρόκειται να επιδιορθωθεί: θερμοκρασία CPU, όνομα και % time, το μέγεθος της μνήμης RAM που είναι εγκατεστημένη στο σύστημα και το ποσοστό της χρήσης. Μοντέλο δίσκου, χωρητικότητα, ποσοστό του ελεύθερου χώρου που απομένει στο διαμέρισμα του συστήματος. Ημερομηνία έκδοσης και εγκατάστασης των Windows. Χρόνος εκκίνησης του συστήματος κι άλλα πολλά.

Περιέχει τη λειτουργία «AVLeftovers» – που μπορεί να εντοπίσει ποιο antivirus έχει εγκατασταθεί σε ένα μηχάνημα, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τις αντίστοιχες μη αυτόματες απεγκαταστάσεις πριν εγκαταστήσετε κάποιο άλλο antivirus της επιλογής σας ή απλά αν προσπαθείτε να λύσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί από την ελλιπή απεγκατάσταση μιας εφαρμογής ασφαλείας.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε τα αγαπημένα σας εργαλεία στο πρόγραμμα.

Σας επιτρέπει να αλλάξετε το εικονίδιο του προγράμματος και το κείμενο της γραμμής τίτλου.

Σας επιτρέπει να τρέξετε δοκιμές διασφάλισης ποιότητας μετά την ολοκλήρωση της επισκευής.

Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε σημειώσεις για την διαδικασία επισκευής.

Πρόσβαση με 1 κλικ σε ορισμένα χρήσιμα εργαλεία των Windows.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

https://windows-repair-toolbox.com

Program version:  3.0.2.1 (24.08.2019)
Definitions version: 1.5.0.7 (05.11.2019)
SHA256 (zip): 3833AEED99F3B6DD4EF3C0B16AF60B3BAB08B841CD1E50EA1EA7A4F4D56410C6
Πηγή: SecNews.gr

Δείτε επίσης

Sysinternals Utilities

Aircrack-ng: Πως να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δίκτυο WiFi;

NetCrunch tools 2 δωρεάν εργαλεία δικτύου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα