26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Netflix θα σταματήσει να λειτουργεί σε κάποιες παλιές Smart TVs της Samsung τον επόμενο μήνα

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από τις 2 Δεκεμβρίου ορισμένες παλαιότερες «έξυπνες τηλεοράσεις» της Samsung θα σταματήσουν να υποστηρίζουν το Netflix δήλωσε εκπρόσωπος της δημοφιλούς υπηρεσίας video streaming. Η αλλαγή οφείλεται σε τεχνικής φύσεως περιορισμούς.


«Στις 2 Δεκεμβρίου, το Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε κάποιο μικρό αριθμό παλαιότερων συσκευών εξαιτίας τεχνικής φύσεως περιορισμών» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix. «Ειδοποιήσαμε όλα τα επηρεαζόμενα μέλη με περισσότερες πληροφορίες για εναλλακτικές συσκευές που υποστηρίζουμε ώστε να είναι σε θέση να απολαύσουν το Netflix χωρίς διακοπή».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BGR, που πρώτο ανέφερε τα σχετικά νέα, η ιστοσελίδα υποστήριξης της Samsung, περιλαμβάνει μία ειδοποίηση που επικαλείται επίσης περιορισμούς τεχνικής φύσεως για την μη υποστήριξη του Netflix. «Ορισμένες παλαιότερες smart TVs της Samsung επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή» διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας που προτείνει στους πελάτες της να προμηθευτούν μία από τις πολλές άλλες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορούν να συνδεθούν στις τηλεοράσεις της Samsung για να συνεχίσουν να βλέπουν περιεχόμενο από το Netflix.

Δεν είναι ξεκάθαρο πάντως ποιες από τις τηλεοράσεις της Samsung επηρεάζονται. Όσοι επηρεάζονται, και εφόσον δεν επιθυμούν να αντικαταστήσουν την τηλεόραση τους, μπορούν να προμηθευτούν κάποιο Android box ή το Apple TV που υποστηρίζουν την υπηρεσία streaming.

Πηγή: insomnia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα