Η Razer κυκλοφόρησε το Junglecat Joy-Con controller για Android smartphones

H Razer κυκλοφόρησε το Junglecat, έναν ελεγκτή παιχνιδιών αξίας 99,99 δολαρίων Joy-Con που σας επιτρέπει να μετατρέψετε το Android τηλέφωνο σας θα λέγαμε σε ένα Nintendo Switch (εννοούμε τον σχεδιασμό).

Παίρνοντας τα controls εκτός οθόνης, το Junglecat σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια Android με πιο εντυπωσιακό τρόπο. Μπορείτε ακόμα μέσω της εφαρμογής Razer GamePad και τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις κουμπιών να ρυθμίσετε την ευαισθησία του thumbstick σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το Junglecat έρχεται ήδη σχεδιασμένο για πολλά δημοφιλή τηλέφωνα όπως Galaxy S10 Plus, Galaxy Note 9 ή Razer Phone 2 στις ΗΠΑ ή το S10 Plus, το Huawei P30 Pro ή το Razer Phone 2 για τα υπόλοιπα μπορείτε απλά να σύρετε τις δύο άκρες του controller και από τις δύο πλευρές.

Android συσκευές με Nougat και πάνω μπορούν ακόμη να συνδεθούν με το Junglecat μέσω Bluetooth με απίστευτα γρήγορη απόκριση και καθυστέρηση μικρότερη από 14ms. Εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει έξοδο βίντεο, μπορείτε επίσης να κάνετε αναπαραγωγή σε τηλεόραση ή οθόνη ή Windows PC δεν υποστηρίζονται συσκευές iOS.

>

Στα 99,99 δολάρια πάντως, το Razer Junglecat είναι μια αρκετά καλή λύση. Η εφαρμογή Gamepad θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζονται πλήρως στο Google Play Store.

androidauthority

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967