28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το επερχόμενο Android tablet της Huawei είναι ένα iPad Pro με μια εγκοπή στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης

1 min read
huawei matepad pro evan blass render1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το διάσημο site φημολογιών 91Mobiles  εντόπισε ένα νέο tablet της Huawei που θα μπορούσε να είναι το νέο high-end mid-screen tablet της Huawei.


Το tablet έχει μια ομαλή εμφάνιση με μια λεπτή στεφάνη και μια «εγκοπή notch» selfie κάμερα στην μπροστινή οθόνη.

Huawei Matepad Pro leak

Σύμφωνα με διαρροές η κωδική ονομασία αυτού του tablet είναι “Marx,” αλλά η εμπορική του ονομασία σύμφωνα με τον Twitter leaker Evan Blass chimed θα είναι Huawei “MatePad Pro”.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν η συσκευή απεικονίζεται με το πληκτρολόγιο της Huawei, παρόμοιο με αυτό του iPad Pro της Apple. Το 91Mobiles ισχυρίζεται επίσης ότι το tablet θα υποστηρίξει τη γραφίδα M-Pen της Huawei.

Σημαντικά όμως στοιχεία όπως μία θύρα USB-C, ηχεία στο κάτω μέρος όπως επίσης και  η γραφίδα stylus silo και η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm δεν είναι ξακάθαρο κατά πόσο θα υπάρχουν στο tablet.

Το νέο tablet Huawei εμφανίζεται σε χρώματα μαύρο και άσπρο.

Η Huawei όπως γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι αποκλεισμένη από το πρόγραμμα υπηρεσιών Google ενώ η κινεζική εταιρεία βρίσκεται υπό έρευνα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι λειτουργικό θα έχει το νέο tablet, αλλά υποθέτοντας ότι θα είναι κάτι σαν το Mate 30 Pro, θα είναι ένα build του Android 10 / EMUI 10 χωρίς πρόσβαση στις υπηρεσίες Google.

androidcentral

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα