26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei πούλησε περισσότερα τηλέφωνα σε μια μέρα από όσα πούλησε η Sony σε σε ένα τρίμηνο

1 min read
147560 phones vs huawei p30 pro vs samsung galaxy s10 which should you buy image1 rjqyogzudh1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όλοι μας το γνωρίζουμε ότι η Sony κατασκευάζει καταπληκτικά smartphones. Ωστόσο, για διάφορους λόγους, δυσκολεύεται να πουλήσει. Τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το δεύτερο τρίμηνο – ή το γενικό τρίτο τρίμηνο του 2019 – δείχνουν λίγο χμμμ μαζεμένα.

Σύμφωνα με την αναφορά (του Phone Arena), η Sony πούλησε μόλις 600.000 smartphones από τις αρχές Ιουλίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Για να το κάνουμε πιο λιανά , η Huawei πούλησε κατά μέσο όρο 600.000 smartphones κάθε μέρα για να φτάσει συνολικά τις 200 εκατομμύρια μονάδες στα τέλη Οκτωβρίου.

Οι πωλήσεις της Samsung μόλις 600.000 μονάδων στο τρίμηνο απέχουν πολύ από τις αρχικές εκτιμήσεις της εταιρείας. Η Sony εκτιμά αρχικά ότι θα πουλούσε 5 εκατομμύρια smartphones το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά στη συνέχεια τροποποίησε την εκτίμηση της σε 4 εκατομμύρια και μετά από ένα ιδιαίτερα κακό δεύτερο τρίμηνο. Πτώση έως και 12% της αρχικής εκτίμησης.

Με τις πωλήσεις της Sony στα smartphones να μειώνονται με τόσο γρήγορο ρυθμό, αναρωτιόμαστε αν το τμήμα smartphones της Sony θα επιβιώσει μέχρι το 2020. Έχουμε ήδη ακούσει για το κλείσιμο εργοστασίων, την μεταφορά των λειτουργικών της μονάδων σε μια πιθανή προσπάθεια να αποκρύψει τις απώλειές της στον κλάδο των smartphones, καθώς και για τις απολύσεις. Εάν δεν συρίσει σύντομα ο τροχός είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερες απώλειες.

Αυτό είναι πολύ κρίμα διότι η Sony φτιάχνει πραγματικά εντυπωσιακά κινητά όπως και η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της Sony smartphone, η Sony Xperia 1. Αλλά δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο η εταιρεία θα καταφέρει να επιβιώσει στον σκληρό ανταγωνισμό.

androidauthority

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα