$ 110 ‘κλικ για να προσευχηθείτε’ wearable ροζάριο από το βατικανό

Το Βατικανό ελπίζει να προσελκύσει νέους που ασχολούνται με την τεχνολογία στην Καθολική Εκκλησία με την κυκλοφορία ενός eRosary “Click to Pray” – μια wearable συσκευή συνδεδεμένη με μια κινητή εφαρμογή που ενεργοποιείται κάνοντας το σημάδι του σταυρού.

Η συσκευή – η οποία μπορεί να φορεθεί ως βραχιόλι – αποτελείται από 10 διαδοχικές χάντρες μαύρου αχάτη και αιματίτη, συν ένα “έξυπνο σταυρό” που αποθηκεύει δεδομένα.

Αφού ενεργοποιηθεί, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να προσευχηθεί με τον τυποποιημένο ροζάριο, ένα στοχαστικό ροζάριο ή ένα θεματικό ροζάριο, το οποίο θα ενημερώνεται όλο το χρόνο. Η συσκευή δείχνει την πρόοδο σας σε κάθε προσευχή και πόσα ροζάρια έχουν συμπληρωθεί.

Το Βατικανό λέει ότι η συσκευή – μέρος του Παγκόσμιου Δικτύου Προσευχής του Πάπα – σχεδιάστηκε ως εργαλείο διδασκαλίας τεχνολογίας για την εκμάθηση “πώς να προσεύχεστε με το ροζάριο για την ειρήνη στον κόσμο”. Η αντίστοιχη εφαρμογή διαθέτει εξατομικευμένο θρησκευτικό περιεχόμενο, καθώς και πληροφορίες παρακολούθησης της υγείας που συλλέγονται από το βραχιόλι. Είναι προς πώληση τώρα για 99 ευρώ ($ 110 / £ 85).

Τσάμπα πράμα

Ρε τι άλλο θα δούμε….

Πηγή: engadget.com

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967