26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά των RedMi Note κατάφερε να έχει πάνω από 100 εκατ. πωλήσεων παγκοσμίως.

1 min read
Redmi Note global salesb1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η σειρά Redmi Note κατάφερε να πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Αυτός ο αριθμός βέβαια περιλαμβάνει όχι μόνο τις πρόσφατες σειρές, αλλά και τις συσκευές Redmi Note που κυκλοφόρησαν πριν από την ανεξαρτησία της Redmi από την Xiaomi.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα Redmi Note 7 και Note 7 Pro είναι ίσως τα πιο δημοφιλή Smartphone της σειράς Redmi Note, ωστόσο και το Redmi Note 6 Pro ήταν αρκετά δημοφιλές στο Q4 του 2018, το οποίο και ήταν το τελευταίο Smartphone της σειράς Redmi Note πριν από την ανεξαρτησία της RedMi.

xiaomi note 6 pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μετά την ανεξαρτησία της, η Redmi, κυκλοφόρησε το Redmi Note 7 τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, και ένα μήνα αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε και την έκδοση Pro. Μέχρι το τέλος του περασμένου Μαρτίου, η σειρά Note 7 πούλησε περίπου 4 εκατομμύρια μονάδες. Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η RedMi ανακοίνωσε ότι η σειρά του Note 7 πούλησε περίπου 15 εκατομμύρια μονάδες, ενώ στις 17 Αυγούστου είχε ανακοινώσει πως αυτή η σειρά κατάφερε να πουλήσει 20 εκατομμύρια μονάδες.

redminote720million main 1566290707372 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό το επίτευγμα είναι ορόσημο για την RedMi, και αποτελεί ένδειξη ότι οι οπαδοί της σε όλο τον κόσμο αγαπούν τη σειρά Redmi Note, η οποία παραμένει μια από τις καλύτερες σειρές σε ότι αφορά τον όγκο των πωλήσεων που έχουν.

Τo Redmi Note 7 και η παραλλαγή Note 7 PRO έχουν λάβει διάφορες φορές δελεαστικές περικοπές τιμών στην Ινδία και την Κίνα, γεγονός που βοήθησε αρκετά στην αύξηση των πωλήσεων που είχαν το τελευταίο διάστημα.

redmi note 8 pro infoq | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά Redmi Note χρονολογείται από το 2014, όταν η Xiaomi κυκλοφόρησε το πρώτο RedMi Note με οθόνη 5,5 ιντσών και με τεράστια Bezels σε όλες τις πλευρές. Από τότε, η σειρά Note έχει εξελιχθεί και αυτό που μένει τώρα να δούμε, είναι οι πωλήσεις που θα καταφέρει να κάνει η νέα σειρά του Redmi Note 8.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα