26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei Mate X έρχεται τέλος του μήνα | Video

1 min read
P2230753 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αρχίζoyn σιγά σιγά να κοπάζουν τα νέα σχετικά με το Galaxy Fold, αλλά η προσοχή για τα πτυσσόμενα τηλέφωνα ενδέχεται να αναζωπυρωθεί ξανά σε λίγες εβδομάδες.

Το δεύτερο (ή το τρίτο) πτυσσόμενο τηλέφωνο στον κόσμο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει και εάν οι διαρροές είναι σωστές, η Huawei μπορεί να το κάνει πριν τελειώσει ο μήνας. Και αν οι διαρροές είναι επίσης σωστές, το Huawei Mate X θα έχει κάποιες βασικές αλλαγές από τα αρχικά σχέδια της εταιρείας.

Όχι, το Mate X θα εξακολουθεί να είναι “outie”, που σημαίνει ότι η οθόνη του διπλώνει από έξω. Με δεδομένη την ευαισθησία αυτής της οθόνης και τα σκληρά μαθήματα από τη Samsung, υπάρχει η πιθανότητα η Huawei να αλλάξει τον σχεδιασμό. Ωστόσο, η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην άμεση χρηστικότητα και την οικονομία μιας ενιαίας οθόνης, έτσι θα δούμε τι θα αλλάξει για να ενισχύσει αυτό το εύθραυστο στοιχείο.

Το Mate X θα φοράει τελικά τον Kirin 990 και όχι το Kirin 980 που ανακοινώθηκε με νωρίτερα αυτό το έτος. Δεδομένου ότι το τηλέφωνο έρχεται αργά ούτως ή άλλως, η Huawei θα της δώσει τον ταχύτερο επεξεργαστή με ένα πιο αποδοτικό μόντεμ 5G.

Στο βίντεο παρακάτω  εμφανίζεται ένα κουμπί που θα το πατάς για να ξεδιπλώσει το Mate X. Αυτή η αλλαγή έχει ήδη αναφερθεί και μπορεί έτσι να αποφευχθεί η εφαρμογή υπερβολικής πίεσης για το άνοιγμα του τηλεφώνου. Τώρα το πόσο καιρό αυτό το κουμπί θα είναι χρηστικό είναι άλλη ιστορία.

Τέλος, το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα, αν και δεν έχει δοθεί κανένας λόγος για μια ευρύτερη διεθνή κυκλοφορία. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά δεν εκπλήσσόμεθα, καθώς το Mate X πιθανότατα δεν θα έχει τις υπηρεσίες Google Play, γεγονός που το καθιστά λιγότερο χρήσιμο εκτός της κινεζικής αγοράς.

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα