Bitdefender Antivirus

Bitdefender

Antivirus Plus 2020

  • Η καλύτερη Antivirus προστασία κατά των απειλών στα Windows PC
  • Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε τα αρχεία σας ασφαλή
  • Περιλαμβάνει VPN για γρήγορη, ανώνυμη και ασφαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο
  • Βελτιστοποιημένη απόδοση διατηρεί την ταχύτητα και την διάρκεια της μπαταρίας
  • Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά

Άμεση Αγορά| Δοκιμαστική Έκδοση| Περισσότερες πληροφορίες

29.99 €
14.99€

Trusted to be ahead

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο 500 εκατομμυρίων εγκαταστάσεων, η Bitdefender διαθέτει τη μεγαλύτερη υποδομή παροχής ασφάλειας στον πλανήτη. Πραγματοποιώντας 11 δισεκατομμύρια ερωτήματα ασφαλείας την ημέρα, η Bitdefender εντοπίζει, προβλέπει και αναλαμβάνει δράση για να εξουδετερώσει ακόμα και τους νεότερους κινδύνους οπουδήποτε στον κόσμο σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η καινοτομία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οικογενειών και των εταιρειών σε περισσότερες από 150 χώρες και μας έχει προσφέρει πληθώρα από βραβεύσεις.

Τώρα, μπορείτε να ζήσετε κι εσείς την πιο ασφαλή και δυναμική εμπειρία πλοήγησης στο Internet! Γνωρίστε τα καινοτόμα πακέτα Bitdefender 2020 που είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους εσάς που αναζητάτε πλήρη έλεγχο και προστασία σε όλες τις συσκευές σας, από το desktop μέχρι το κινητό σας, στο σπίτι, στο γραφείο ή και στις διακοπές. Δώστε τέλος σε άγχη που αφορούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας και την ενδεχόμενη υποκλοπή προσωπικών σας δεδομένων και αρχείων. Εμπιστευθείτε ανεπιφύλακτα την Bitdefender!

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2966