28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Mi Mix 4 : Διέρρευσε αληθινή φωτογραφία που δείχνει κυρτή οθόνη χωρίς πλαίσια στα 120Hz !

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πρόσφατα, τα ξένα μέσα ενημέρωσης έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία του Xiaomi Mi MIX 4, η οποία δείχνει το μπροστινό μέρος της συσκευής.


Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, το Mi MIX 4 θα χρησιμοποιεί οθόνη τύπου Waterfall, με τα άνω και κάτω κάτω πλαίσια να είναι πολύ στενά. Βασικά έχουν το το ίδιο πλάτος στις δύο πλευρές του περιγράμματος της οθόνης, και ο συνολικός σχεδιασμός δίνει την εντύπωση πως έχουμε μία συσκευή χωρίς πλαίσια στις πλευρές της.

Xiaomi Mi Mix 4 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς, το Mi MIX 4 θα χρησιμοποιήσει μια οθόνη ρυθμού ανανέωσης στα 120Hz και θα είναι επίσης εφοδιασμένο με ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων κάτω από την οθόνη, τέταρτης γενιάς.

Επιπλέον, το Xiaomi Mi MIX 4 θα έχει και αισθητήρα στα 108 Megapixel. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το Xiaomi MIX 4 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855 Plus, ο οποίος θα υποστηρίζεται από 12GB + 512GB μνήμης και αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα.

Φυσικά, το Mi MIX 4 θα είναι επίσης ένα Smartphone με πλήρη υποστήριξη των 5G δικτύων (Dual mode), και όλα αυτά δείχνουν πως η τελική τιμή του δεν πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.Xiaomi Mi Mix 4 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τέλος, αναφέρεται ότι το Xiaomi Mi MIX 4 θα κυκλοφορήσει επίσημα το Νοέμβριο.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα