19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Dual Exposure Camera Controls για το Pixel 4

1 min read
Google Pixel 4 XL1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Συνεχίζονται οι διαρροές του Google Pixel 4 καθώς φτάνουμε στην πολυπόθειτη ημερομηνία κυκλοφορίας του 15 Οκτωβρίου και φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα η οποία δεν έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το 9to5Google, η εταιρεία εργάζεται πάνω στο Dual Exposure Camera Controls για το Pixel 4. Τι ακριβώς όμως θα κάνει αυτό;

Με απλά λόγια, τα στοιχεία ελέγχου διπλής έκθεσης της κάμερας θα επιτρέπουν στους χρήστες να τροποποιούν τις σκιές και τα στιγμιότυπα σε μια λήψη προτού αγγίξουν το πλήκτρο λήψης. Στο παρακάτω βίντεο δείχνει πως οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν φαινομενικά τη συνολική έκθεση με ένα slider, αλλά υπάρχει και ένα δεύτερο slider που σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τον φωτισμό ή την εμφάνιση των σκιών στο σκόπευτρο.

Γιατί θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε αυτό;

Είναι ήδη δυνατό να προσαρμόσετε τις σκιές και τις προβολές μέσα από την εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, αλλά η δυνατότητα να το κάνετε πριν από την λήψη της φωτογραφίας είναι μια ωραία δυνατότητα θεωρητικά που θα μπορούσε ενδεχομένως να σας εξοικονομήσει χρόνο.

Το Dual Exposure Camera Controls θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για τη λήψη φωτογραφιών με ανθρώπους σε σκηνές με οπίσθιο φωτισμό (π.χ. σε εξωτερικούς χώρους ή με παράθυρο πίσω τους) οπώς επίσης θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμο αν θέλετε απλώς να πειραματιστείτε με καλλιτεχνικές λήψεις.

πηγή

George  S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα