Η Apple μπαίνει στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης με τη νέα της πλατφόρμα, το Apple TV+ που λανσάρεται σε 100 χώρες – Ποιοι θα έχουν δωρεάν συνδρομή.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της νέας συνδρομητικής τηλεοπτικής της πλατφόρμας, το Apple TV+.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου σε 100 χώρες και θα διατίθεται στα 4.99 δολάρια το μήνα (family subscription με έξι χρήστες), κάτι που την καθιστά ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Στις χώρες παροχής είναι και η Ελλάδα, ενώ η πρώτη βδομάδα είναι δοκιμαστική δωρεάν.

Όπως ανέφερε ο Τιμ Κουκ οι πελάτες που αγοράζουν iPhone, iPad ή Mac θα έχουν δωρεάν συνδρομή για ένα έτος.

Ως προς το πρόγραμμα που ξέρουμε, μέχρι τώρα, θα περιλαμβάνει τη σειρά “The Morning Show” με τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell, το “Dickinson” για την ποιήτρια Emily Dickinson, το φουτουριστικό For All Mankind του Ronald D. Moore, αλλά και τη σειρά με τίτλο See και πρωταγωνιστή τον Jason Momoa.

Όπως ανέφερε ο Τιμ Κουκ οι πελάτες που αγοράζουν iPhone, iPad ή Mac θα έχουν δωρεάν συνδρομή για ένα έτος.

Ακόμη, η Oprah Winfrey θα παρουσιάζει εκπομπή στην οποία θα συζητά με γνωστούς συγγραφείς, ενώ θα δούμε και το The Elephant Queen, ένα νέο ντοκιμαντέρ για τα επαπειλούμενα είδη ζώων του πλανήτη.

Την πλήρη λίστα παρεχόμενων show μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Σημειώνεται εδώ ότι στις 12 Νοεμβρίου βγαίνει άλλωστε στην αγορά και η Disney+ στα 6,99 δολάρια το μήνα.

Πηγή news247.gr

 

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950