Ο MX Player επεκτείνει την υποστήριξη του Chromecast για τη ροή τοπικών βίντεο

Οι συσκευές αναπαραγωγής βίντεο ενδέχεται να είναι δεκάδες για το Android, αλλά ο MX Player ήταν ήδη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε ένας από τους καλύτερους και παραμένει η πιο δημοφιλής εφαρμογή μέχρι και σήμερα.


Η Times Internet μια μεγάλη Ινδική εταιρία μέσων ενημέρωσης, απέκτησε την υπηρεσία MX Player για να δώσει στις δικές της υπηρεσίες ροής μεγαλύτερη προβολή και παράλληλα εμπλούτισε την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Για το σκοπό αυτό, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μπορείτε να μεταδώσετε τοπικά αποθηκευμένα βίντεο σε συσκευές Chromecast.

Αυτή η αλλαγή έρχεται περίπου τέσσερις μήνες μετά την προσθήκη υποστήριξης Cast για το online streaming περιεχόμενο που εξυπηρετείται από το Times Internet. Όπως θα περιμένατε, το κουμπί Cast βρίσκεται στη γραμμή ενεργειών πάνω από τη λίστα διαθέσιμων βίντεο ή στη διεπαφή της συσκευής αναπαραγωγής. Η μόνη πραγματική διαφορά για τους χρήστες είναι ότι το τηλέφωνό σας λειτουργεί ως πηγή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε πραγματικά να φύγετε με το τηλέφωνό σας και να περιμένετε τα βίντεο να συνεχίσουν να παίζουν.

Φαίνεται ότι οι εκδόσεις εφαρμογών τουλάχιστον ήδη από το 1.12.3 υποστηρίζουν τώρα το cast, αλλά με βάση τις αναφορές των κανονικών χρηστών, ακούγεται σαν να μην ήταν ενεργοποιημένο μέχρι πριν λίγες μόνο ημέρες.

Κατά πάσα πιθανότητα, οι προγραμματιστές έχουν τρέξει κλειστές δοκιμές για μερικές εβδομάδες και πρόσφατα θα γίνει η διάθεση στο ευρύ κοινό.

Με άλλα λόγια, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η μετάδοση είναι ήδη ενεργοποιημένη ακόμα κι αν δεν έχετε ενημερώσει την τελευταία έκδοση.

androidpolice.com

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2970