26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Gmail επιτέλους εναλλαγή λογαριασμών με ομαλό swipe gesture

1 min read
gmail gesture account switch1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τελικά γίνονται θαύματα αγαπητοί μου.

gmail gesture account switch | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουμε δει τα Google Maps, στη συνέχεια το Drive και τις Επαφές να προσθέτουν αυτή τη χειρονομία εναλλαγής λογαριασμού και όλοι μας είχαμε ένα διακαή πόθο (καλά μην τρελαίνεστε) να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη λειτουργία και στο Gmail.

Οι περισσότεροι από εμάς συχνά μετακινούνται μεταξύ των εισερχομένων και των λογαριασμών μέσα στην ημέρα. Ωστόσο, με το ρυθμό που η ομάδα του Gmail θέλει να εφαρμόσει την αλλαγή (βλέπε dark mode), σκεφτήκαμε ότι μπορεί να χρειαστούν μήνες για το Gmail. Αλλά φίλοι μου ποτέ μη λες ποτέ.

Η έκδοση Gmail 2019.08.18 είναι η καινούργια έκδοση που χρειάζεστε για να πάρετε αυτό το γλυκό swipin ». Απλά σύρετε το δάχτυλό σας προς τα επάνω ή προς τα κάτω στον avatar σας επάνω δεξιά και ενεργοποιήστε την εναλλαγή του λογαριασμού. Μπορείτε ακόμα να πατήσετε και να ανοίξετε τη διεπαφή επιλογής πλήρους λογαριασμού, αλλά με τη χειρονομία μετακινήστε γρήγορα ανάμεσα στα εισερχόμενά σας.

Όσοι από εσάς έχουν συσκευές iOS ίσως έχουν παρατηρήσει ότι η χειρονομία εμφανίστηκε για πρώτη φορά εκεί στο Gmail πριν από πολλούς μήνες, οπότε είναι μάλλον λυπηρό το γεγονός ότι το Android για ακόμη μία φορά τρώει τη σκόνη του iOS οπότε μην περιμένετε πριν το 2020.

Το Gmail v2019.08.18 κυκλοφορεί σιγά σιγά στους χρήστες του Play Store, αλλά σας έχουμε καλά νέα είναι ήδη διαθέσιμο στο APK Mirror.

Gmail
Developer: Google LLC
Price: Free

androidpolice.com

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα