29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft επιβεβαιώνει το dark mode για τη σουίτα εφαρμογών Office για κινητά

1 min read
Microsoft confirms Dark Mode is coming to all Office mobile apps1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι όλες οι εφαρμογές του Office θα λάβουν την Dark mode λειτουργία σε όλες τις πλατφόρμες. Η νέα λειτουργία θα κυκλοφορήσει στο Outlook για iOS και Android σήμερα, ενώ στην επερχόμενη κυκλοφορία του iOS 13 το dark mode θα είναι διαθέσιμο και στα Word, Excel, OneNote, PowerPoint, SharePoint, OneDrive, Planner και To-Do σε κινητά.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι αλλαγές, το Outlook θα μεταβεί αυτόματα στη σκοτεινή λειτουργία, ανάλογα με την προτίμηση σας. Για παράδειγμα, στο Android, το Outlook θα μεταβεί στη σκοτεινή λειτουργία αν επιλέξετε Battery Saver.

Η έρευνα μας εστιάστηκε ειδικά σε αυτά τα περιβάλλοντα, όπου οι χρήστες θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Dark Mode και η απάντηση ήταν πολύ θετική. Ενώ κάποιες εμπειρίες για το dark mode μπορεί να είναι υπερβολικά φωτεινές, οι άνθρωποι θεώρησαν ότι το Outlook για κινητά κράτησε αυτή τη χαλαρή αίσθηση που μπορεί να θέλετε να έχετε σε ένα ελαφρώς φωτισμένο καθιστικό ή υπνοδωμάτιο. Περιέγραψαν την εμπειρία ως άνετη, καθαρή και αισθητικά ευχάριστη, ένα νεύμα ίσως για το πώς το Dark Mode μπορεί να μειώσει την καταπόνηση των ματιών.

Οι άλλες εφαρμογές του Office που αναφέρθηκαν θα λάβουν το Dark Mode της Microsoft με την κυκλοφορία του iOS 13, το οποίο είναι πιθανό να συμβεί τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι μόνο τα iPhones που θα πάρουν τις νέες αλλαγές, αλλά και τα iPads επίσης.

Επίσης, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το Dark Mode στο Planner και στο OneDrive αλλά δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμα το πότε.

phonearena.com
George S. Metallidis

techlog.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα