28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η βελτιωμένη αναζήτηση των Windows σχεδιάζεται πλέον για υπολογιστές με Windows 10

1 min read
Windows 10 Search1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft αναπτύσσει μια ενημέρωση σε server-side ακόμα περιβάλλον με μια ελαφρώς βελτιωμένη παραλλαγή της αναζήτησης των Windows και συγκεκριμένα στις εκδόσεις retail των Windows 10, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας ενημέρωσης του Μαΐου 2019.

Η αναζήτηση των Windows έχει γίνει ένα ουσιαστικό μέρος των Windows και είναι πλέον μια πιο προηγμένη λειτουργία στα Windows 10 σε σύγκριση με παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Η αναζήτηση βασίζεται στο ευρετήριο για γρήγορη αναζήτηση πληροφοριών, όπως ρυθμίσεων λειτουργικού συστήματος, αλλά οι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι μερικές φορές τα αποτελέσματα αναζήτησης των ρυθμίσεων δεν ταιριάζουν με τους όρους αναζήτησης.

Για να βελτιωθεί η εμπειρία αναζήτησης στα Windows, η Microsoft βελτιώνει την ενότητα “Βέλτιστη αντιστοίχιση” με μια νέα ετικέτα “Σχετικά:” για να διευκρινίσει γιατί έχει εμφανιστεί μια συγκεκριμένη ρύθμιση στο αποτέλεσμα της αναζήτησης.

Windows Search

Προς το παρόν, η ετικέτα “Σχετικά:” εμφανίζεται μόνο στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις”, αλλά η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει αυτή τη λειτουργία και να συμπεριλάβει και την αναζήτηση Εφαρμογών τις επόμενες εβδομάδες.

Η Microsoft ενημερώνει επίσης την ενσωματωμένη λειτουργία ορθογράφου της εφαρμογής Αναζήτησης των Windows για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η Αναζήτηση των Windows θα κατανοεί και θα αποδίδει σωστά αποτελέσματα και θα διορθώνει τυχόν τυπογραφικά λάθη όπως ‘powerpiont’.

Η νέα αναβαθμισμένη αναζήτηση θα είναι πιθανόν έτοιμη για χρήση από εκατομμύρια Η/Υ με Windows 10 σε μία ή δύο εβδομάδες.

windowslatest.com

George S. Metallidis

techlog.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα