28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Firefox : Έγινε πιο γρήγορος από ποτέ μετά το τελευταίο Update που πήρε.

1 min read
firefox new 20191 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Firefox έχει περάσει στη σκιά του Chrome τα τελευταία χρόνια. Η Mozilla έδωσε στην κυκλοφορία μια νέα έκδοση του γνωστού browser και ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο γρήγορος που έχει φτιάξει ποτέ.

Δίνοντας προτεραιότητα στη διαχείριση μέσω της “to-do” λίστας, έψαξε να βρει ποια τμήματα μπορούσαν να καθυστερήσουν ώστε να φορτώνουν πιο γρήγορα οι σελίδες.

Για παράδειγμα μία καθυστέρηση στο Timeout ώστε τα scripts αυτών που χρειάζεται πρώτα ο χρήστης να φορτώνουν γρήγορα ή να μη φορτώνουν το auto-fill module αν δεν υπάρχει όντως μία φόρμα στη σελίδα για συμπλήρωμα.

Untitled | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Mozilla θεωρεί πως οι νέες ρυθμίσεις θα φέρουν βελτίωση από 40% έως 80% στην ταχύτητα. Οι πολλές ανοιχτές καρτέλες “γονατίζουν” τη μνήμη του υπολογιστή, μειώνοντας την ταχύτητα του browsing. Ο Firefox θα ανιχνεύει πλέον πότε δεν απομένει αρκετή μνήμη στο PC – αν είναι δηλαδή κάτω από 400MB – και αυτόματα θα αναστέλλει τις καρτέλες που έχετε να χρησιμοποιήσετε αρκετή ώρα.

Αυτές οι καρτέλες θα φορτώσουν ξανά στο σημείο που τις αφήσατε, αν τις ανοίξετε ξανά. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην ασφάλεια.

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα