Έρχεται το Mozilla VPN

Αφού ξεκίνησε ως υπηρεσία VPN στο πρόγραμμα περιήγησης και επεκτάθηκε και στο Android, η Mozilla ανακοίνωσε τώρα ότι η έκδοση beta της υπηρεσίας VPN, που ονομάζεται Firefox Private Network, θα είναι διαθέσιμη για όλους στις ΗΠΑ.

Το Firefox Private Network είναι πλέον έτοιμο και η Mozilla θα το μετονομάσει σε «Mozilla VPN» . Η εταιρεία σε μία ανάρτηση στο blog της ανέφερε ότι το “Firefox Private Network” άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις με πάνω από το 70% των beta-testers να έχουν πολύ καλή εμπειρία όσον αφορά στη χρήση του αλλά και στην ασφάλεια που τους παρείχε.

Η τιμή του Mozilla VPN δεν πρόκειται να αλλάξει, δηλαδή οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη συνδρομή Mozilla VPN στην ίδια τιμή των 4,99 $ ανά μήνα ενώ θα είναι διαθέσιμη σε Windows 10, Android, Chromebook και iOS και σύντομα θα σε Mac και Linux.

Όταν η Mozilla ξεκίνησε την έκδοση beta της υπηρεσίας VPN στο πρόγραμμα περιήγησης, ήταν δωρεάν ωστόσο αυτό τώρα αλλάζει αφού όπως αναφέρει σε μία ξεχωριστή ανάρτηση, θα μετατρέψει τη δωρεάν beta σε επί πληρωμή beta υπηρεσία με κόστος 2,99 $ ανά μήνα , ωστόσο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό σε τρία προγράμματα περιήγησης Firefox .

Η Mozilla δεν έχει αποφασίσει αν θα συνδυάσει τόσο την υπηρεσία επέκτασης VPN όσο και το πρόγραμμα περιήγησης ως ένα πλήρες πακέτο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε και να μάθουμε.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947