20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Προσοχή : Απεγκαταστήσετε την εφαρμογή ES File Manager αυτή τη στιγμή !

1 min read
es1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για Android, ο ES File Manager, έχει καταργηθεί από το Google Play Store.

Αυτή η εφαρμογή, είναι ενδεχομένως ο πιο διαδεδομένος διαχειριστής αρχείων τα τελευταία χρόνια, και είναι ύποπτος για διαφημιστική απάτη, αλλά δεν δεν είναι μόνο αυτό …

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες με μια δημοσίευση στο BuzzFeed News, όπου υποστηρίχθηκε ότι ορισμένες εφαρμογές από την DO Global εκτελούσαν διεργασίες στο παρασκήνιο για να αποκτήσουν κλικ σε διαφημιστικά banners.

Μετά το ξέσπασμα αυτού του σκανδάλου, η Google αφαίρεσε αμέσως κάποιες εφαρμογές από το Play Store της, όπως το Total Cleaner, το Smart Cooler και το RAM Master, που όλα τα οποία ανήκουν στην DO Global.

ES File | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ES File Manager εξαιρέθηκε από την κύρωση για μερικές ακόμα ημέρες, δεδομένου ότι ως ιδιοκτήτης της εφαρμογής είναι η ES Global (θυγατρικής της DO Global). Έτσι λοιπόν έστω και καθυστερημένα, η Google προχώρησε στον αποκλεισμό της εταιρείας και των προγραμμάτων της από το Google Play Store, και από ότι φαίνεται σύντομα θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες εφαρμογές από διάφορες εταιρείες που ακολούθησαν την ίδια πρακτική απάτης.

Ενώ η δημοτικότητα του ES File Manager έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια εν μέρει, επειδή οι προεπιλεγμένοι διαχειριστές αρχείων των smartphones έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αλλά και λόγω του αυξανόμενου αριθμού διαφημίσεων που ενσωματώνουν οι εφαρμογές τρίτων, ο ES File Manager συγκέντρωσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια λήψεις, με μέση βαθμολογία 4.6 αστέρια.

AndroidPIT file explorer 22 w782 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εάν εξακολουθείτε να έχετε εγκατεστημένη αυτήν την εφαρμογή στο smartphone σας, σας συνιστούμε να τη διαγράψετε αμέσως, καθώς και όλες τις άλλες εφαρμογές της ES Global.

πηγή

Technode.gr – Νέα τεχνολογίας

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα