25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Redmi Y3 : Ξεπούλησε σε 12″ στο πρώτο Flash Sale σήμερα, επόμενη πώληση στις 3 Μαΐου 2019 στις 3 μ.μ.

1 min read
Xiaomi REdmi Y3 Elegant Blue1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη πώληση φλας του νέου smartphone Redmi Y3, σε συνεργασία και με την Amazon India.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Amazon India, ολόκληρο το απόθεμα της συσκευής πωλήθηκε σε μόλις 12 δευτερόλεπτα.

xiaomi redmi y3 review front | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκτός από αυτή την δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi India, Manu Kumar Jain, αποκάλυψε ότι το πλήρες απόθεμα του Redmi Y3 στην Amazon India, αλλά και την ιστοσελίδα της Mi India τελείωσε “μέσα σε λίγα λεπτά“.

Μαζί με την παραπάνω δήλωση, ο Jain, αποκάλυψε επίσης ότι η επόμενη πώληση flash για τη συσκευή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2019 στις 3 μ.μ.

Χαρακτηριστικά του RedMi Y3

Το Redmi Y3 διαθέτει ένα πάνελ HD + IPS 6,26 ιντσών με εγκοπή σχήματος U (Water Drop). Η οθόνη προστατεύεται από ένα στρώμα με Glass Glass 5. Η Xiaomi έχει προσθέσει στην συσκευή αυτό τον όμορφο Gradient χρωματισμό που έχουμε και στη σειρά Redmi Note 7. Η πλάτη της συσκευής  έχει έναν όμορφο καμπυλωτό σχεδιασμό.

Τροφοδοτείται από το Snapdragon 632 SOC με επεξεργαστή octa-core και τρέχει το MIUI 10 που βασίζεται στο Android 9.0 Pie. Προχωρώντας στο τμήμα της φωτογραφικής μηχανής, το Redmi Y3 διαθέτει μια Selfie κάμερα στα 32MP μπροστά που είναι διπλή σε ανάλυση από αυτή που προσφέρει το περσινό Y2. Αυτό κάνει τον αισθητήρα σχεδόν 22,5% μεγαλύτερο από τον προηγούμενο. Η Xiaomi έχει επίσης εργαστεί για τις βελτιστοποιήσεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για καλύτερες φωτογραφίες,  και το Y3 έρχεται με το AI Beautify 4.0. Επιπλέον, η αυτόματη κάμερα στο Y3 υποστηρίζει λειτουργία Auto HDR, εγγραφή βίντεο Full HD υποστηριζόμενη με EIS, ξεκλείδωμα προσώπου 360 μοιρών και φλας. Το Selfie κάμερα προσφέρει επίσης οπτικό πεδίο 80 μοιρών, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες της συσκευής να συλλαμβάνουν μεγαλύτερο σε διαστάσεις καρέ,  με περισσότερους ανθρώπους να συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτό.

Στο πίσω μέρος της συσκευής, το Redmi Y3 διαθέτει ρύθμιση διπλής κάμερας, η οποία αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα στα 12MP, με τη βοήθεια ενός δεύτερου αισθητήρα βάθους στα 2MP. Η πίσω κάμερα είναι σε θέση να ανιχνεύσει 33 διαφορετικές σκηνές και βελτιστοποιεί την εικόνα σύμφωνα με τις προκαθορισμένες λειτουργίες. Μπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο Full HD σε ταχύτητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και υποστηρίζει EIS. Επιπλέον, η εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής διαθέτει και το  Google Lens, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα τοποθετηθεί σε περισσότερα τηλέφωνα.

xiaomi redmi y3 india launch price | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Y3 έχει μια μπαταρία 4.000mAh που μπορεί να τροφοδοτήσει εύκολα την συσκευή με ενέργεια για παραπάνω από μία ημέρα σχετικά έντονης χρήσης.

Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι το Redmi Y3 μπορεί εύκολα αντέξει την συνεχή χρήση του YouTube για 9,5 ώρες, το Instagram για 10 ώρες, και ότι μπορεί κάποιος να συνεχίζει να παίζει το Asphalt 8 για έως και 9 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Για να αποφευχθεί η ζημιά από τις σταγόνες του νερού και της βροχής, το Y3 έχει υδρόφοβη επίστρωση P2i, και υδατοστεγείς σφραγίδες σε όλες τις θύρες του.

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα