25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Mi 9 : Η νέα αναβάθμιση στο λειτουργικό (ROM) της συσκευής, βελτιώνει το Zoom στην κάμερα.

1 min read
screenshot 20190428 08561421 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο ιδρυτής – πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, ανέφερε στο Weibo ότι η νέα αναβάθμιση της ROM για το Mi 9 έκδοση (Developer), έχει βελτιώσει την λειτουργία της ομαλής μεταγωγής ανάμεσα στις τρεις κύριες κάμερες της συσκευής.

Σύμφωνα με τον Lei Jun, το Mi 9 όταν κάνει zoom-in και zoom-out, το σύστημα αυτόματα μεταβαίνει στον αντίστοιχο τηλεφακό ή υπερ-ευρυγώνιο φακό, συνδέοντας και τους τρεις φακούς μεταξύ τους, από 0,6x ζουμ σε 10x, προσομοιάζοντας την αίσθηση ζουμ της κάμερας. Αυτοί οι τρεις φακοί θα προσαρμόζονται τώρα αυτόματα στις ανάγκες σας, όπως και με τη χρήση ενός κανονικού τηλεφακού, και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο και βολικό.

Ο Lei Jun είπε επίσης, ότι αυτή η φαινομενικά απλή μικρή λειτουργία, είναι στην πραγματικότητα πολύ περίπλοκη, και πρέπει να γίνεται πολύ γρήγορα αυτή η αλλαγή μεταξύ των φακών. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι η γωνία της εικόνας θα παραμένει σταθερή και δεν θα μεταπηδά, έτσι ώστε να είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα στην φωτογράφιση ή στο βίντεο, και θα υπάρχει ομοιόμορφη ισορροπία του λευκού.

Το καλό είναι πως η Xiaomi με τις συνεχείς αναβαθμίσεις, δίνει μεγάλη έμφαση στις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής, και είναι βέβαιο πως σταδιακά θα βελτιώσει κατά πολύ τις όποιες ατέλειες έχουν καταγραφεί, από την πρώτη κυκλοφορία της συσκευής.

πηγή

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα