Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Snapchat: Νέα ανανεωμένη εφαρμογή σε Android

1 min read
snapchat icon medium 19201 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

To Snapchat την Τρίτη, ανακοίνωσε επίσημα τη ανανεωμένη και γρηγορότερη έκδοση της εφαρμογής η οποία έγινε διαθέσιμη στο Google Play Store για όλους τους χρήστες Android που τρέχουν 4,4 και άνω.

Η εφαρμογή θα λέγαμε ότι ξαναφτιάχτηκε από την αρχή και περιλαμβάνει ενημερώσεις για τα Lenses (είναι οι τα layers και τα διάφορα εφέ που προσθέτετε σε μία selfie ώστε να μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε ένα μαλλιαρό σκύλο με μεγάλα αυτιά ή σε έναν αστυνομικό επάνω σε μια μηχανή και διάφορα άλλα), τα Stories και πολλά άλλα.

Το Snapchat parent Snap ανακοίνωσε χθες τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, ανακοινώνοντας ότι ο αριθμός των Καθημερινών Ενεργών Χρηστών είχε μειωθεί από 191 εκατομμύρια σε 190 εκατομμύρια από τους πρώτους τρεις μήνες του περασμένου έτους, ενώ σε διαδοχική βάση ο DAU αυξήθηκε κατά 2,7% από τους 186 εκατομμύρια καθημερινές χρήστες που Snapchat είχε το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

 

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι η νέα της εφαρμογή Android είναι κατά 25% μικρότερη (σε μέγεθος) και φορτώνει 20% ταχύτερα. Δημιουργήθηκε βάσει ενός αρθρωτού σχεδιαστικού μοντέλου που επιτρέπει στην εταιρεία να προσθέτει γρήγορα νέες προσθήκες και καινοτομίες.

Στα Android τηλέφωνα χαμηλότερων δυνατοτήτων εντός της πρώτης εβδομάδας της αναβάθμισης της νέας εφαρμογής Snapchat, 6% περισσότεροι χρήστες έστειλαν ένα Snap (που σημαίνει ότι όντως η εφαρμογή είναι πιο light και μπορεί να τρέξει άνετα και σε πιο low spec’d συσκευές).

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Discover στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης Snapchat, θα μπορείτε να δείτε ιστορίες από φίλους και περιεχόμενο πολυμέσων από προσωπικότητες και συνεργάτες μέσων ενημέρωσης της Snapchat.

TechNode.gr - Νέα τεχνολογίας

Η υπεύθυνοι του Snap ανέφεραν ότι κατά το πρώτο τρίμηνο, σχεδόν οι μισοί από τους θεατές Discover της εφαρμογής κατέληξαν να βλέπουν περιεχόμενο από αυτό το χαρακτηριστικό κάθε μέρα ενώ 50 νέες εκπομπές και ιστορίες εκδοτών εγκαινιάστηκαν ενώ ο αριθμός των συνεργατών μέσων ενημέρωσης διπλασιάστηκε τους τελευταίους έξι μήνες.

Όσον αφορά τώρα τα οικονομικά της εταιρείας (δεν ξέρω κατά πόσο σας ενδιαφέρουν αλλά ας τα αναφέρουμε), τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 39% σε ετήσια βάση το πρώτο τρίμηνο στα 320 εκατομμύρια δολάρια και η καθαρή ζημιά της εταιρείας βελτιώθηκε από τα 385 εκατομμύρια δολάρια το α ‘τρίμηνο του 2018 σε 310 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Για τον τρέχων τρίμηνο που λήγει τον Ιούνιο, η Snap αναμένει αύξηση των εσόδων από 28% σε 37%. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα ακαθάριστο ποσό 335 εκατομμυρίων έως 360 εκατομμυρίων δολαρίων.

“Έχουμε ξοδέψει πάνω από ένα χρόνο για να ξαναφτιάξουμε την Android εφαρμογή σχεδόν από την αρχή. Για την κοινότητά μας στο Android, αυτό σημαίνει βελτιώσεις σε ολόκληρη την εφαρμογή – συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων για Lenses, Stories – ιστορίες, λήψεις Snaps και πολλά άλλα πράγματα πάνω στα οποία καθημερινά εργαζόμαστε για να βεβαιωθείτε ότι το Snapchat είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο διασκεδαστικούς τρόπους να μείνετε σε επαφή. “- Snapchat

phonearena

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα