25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Apple iPhone: Αναζητά και δεύτερο προμηθευτή για 5G modem…την Samsung!

1 min read
Screenshot 2019 04 23 iPhone XR Pesquisa Google1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τώρα που η Apple έλυσε τις διαφορές της με την Qualcomm, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα 5G μόντεμ της σε μελλοντικά iPhones φαίνεται ότι η εταιρεία εξακολουθεί να έχει και ένα σχέδιο Β, ώστε η μαμά εταιρεία της Snapdragon (Qualcomm) να μην είναι ο μοναδικός προμηθευτής της.

Από οτι φαίνεται πιθανότατα θα επιλέξει τον Νο 1 ανταγωνιστή της – την Samsung. ναι ναι καλά ακούσατε.

Μία νέα αναφορά που μας έρχεται από τον διάσημο αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η Apple θα αναζητήσει έναν δεύτερο προμηθευτή και πιθανότατα θα είναι η εταιρεία της Νότιας Κορέας.

Screenshot 2019 04 23 iPhone 5G Pesquisa Google1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό θα βοηθήσει την Apple να πάρει ίσως καλύτερες τιμές αλλά και και να μην εξαρτάται μόνο από έναν προμηθευτή. Το 2020, ωστόσο αναμένουμε τα νέα κινητά τηλέφωνα iPhone 5G με modems Qualcomm ή Samsung.

Παρόλο τον ντόρο που έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το 5G, τα νέα τηλέφωνα που ήδη υποστηρίζουν αυτήν την τεχνολογία δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν στο έπακρο λόγω του ότι τα δίκτυα αλλά και οι ίδιες οι συσκευές έχουν ακόμη τα θέματα τους, έτσι η Apple πιστεύει ότι το 2020 που θα έχει ωριμάσει όλο αυτό θα είναι η κατάλληλη εποχή για την κυκλοφορία των νέων iPhones.

gizchina

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα