20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

OnePlus 7 Pro και OnePlus7 Pro 5G: Έρχονται…

1 min read
Screenshot 2019 04 08 More OnePlus 7 cases hit the web show the selfie camera peeking up from the top51 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

‘Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη αλλά οι πολλές διαρροές συνήθως προμηνύουν τα επερχόμενα smartphones και από ότι φαίνεται μπαίνουμε στην τελική ευθεία για  το Oneplus 7 και σύμφωνα με μία τελευταία πρόσφατη διαρροή το OnePlus 7 θα μας έρθει σε  δύο παραλλαγές – OnePlus 7 Pro και OnePlus7 Pro 5G.

Λοιπόν, φαίνεται ότι θα μπορούσαμε σύντομα να ανακουφιστούμε, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus Pete Lau έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει μια σημαντική ανακοίνωση την Τετάρτη, 17 Απριλίου. Η ανακοίνωση πιθανότατα δεν θα είναι η κυκλοφορία του νέου OnePlus 7, που αφού αυτό είναι γνωστό τοις πάσι αλλά θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας των συσκευών, και ίσως και κάποια επίσημα renders ή κάποιες άλλες πληροφορίες.

Αναφέρει στο Twitter

Ξέρω ότι εσείς είστε έτοιμοι να ακούσετε για τη νέα συσκευή – ακολουθήστε με και ετοιμαστείτε για αυτήν την Τετάρτη. Αύριο δηλαδή 16-04-19.

Τα smartphones με τις αναδυόμενες κάμερες έχουν αυξηθεί πρόσφατα και αυτό φαίνεται να είναι η νέα τάση και από οτι φαίνεται η ομάδα του Oneplus 7  θα το υυιοθετήσει για την επερχόμενη ναυαρχίδα της. Μια διαρροή που εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες που ισχυριζόταν ότι η συσκευή θα κυκλοφορούσε στις 14 Μαΐου – είναι σε μεγάλο βαθμό ανεπιβεβαίωτη, αν και υπάρχει η πιθανότητα ότι ο Lau να μοιραστεί αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

gizchina.com

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα