25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Internet vs Google Chrome?

1 min read
Could Samsung Internet actually be killing Chrome on mobile1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Chrome είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο παγκοσμοίως, κοινώς η Google μας ελέγχει από παντού. Είναι cross-platform, συγχρονίζεται χωρίς κανένα παράπονο με όλες τις υπόλοιπες συσκευές, είναι γρήγορο και στοιβαρό και έρχεται με κάθε συσκευή Android. Είναι ευρέως διαδεδομένο και προτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες αλλά και από τους  κατασκευαστές Android Smartphone αφού εγκατέλειψαν την ανάπτυξη των δικών τους browsers και κυκλοφόρησαν τα τηλέφωνά τους παρά μόνο με τον Chrome.

Λοιπόν, τα περισσότερα από αυτά.

Μέσα από τα χρόνια, η Samsung επέμεινε και συνέχισε να αναπτύσσει τον τον δικό της browser για περιήγηση στο Διαδίκτυο – μια εφαρμογή που ήταν κάποτε ένα μαύρο χάλι κατάφερε να κάνει ένα γρήγορο και πανίσχυρο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο υποστηρίζει πολλά χρήσιμα plugins και λειτουργεί παράλληλα με άλλα στοιχεία με διασύνδεση UI.

Σκεφτήκαμε ότι θα σας ρωτούσαμε – προτιμάτε τον browser της Samsung τον Samsung Internet αντί του Chrome; Και αποδεικνύεται ότι το αποτέλεσμα είναι σχεδόν 50/50! Όχι μόνο αυτό, μερικοί χρήστες αναφέρουν βρίσκονται σε άλλο τηλέφωνο Android, αλλά το κάνουν για να πάνε στο Play Store και να κατεβάσουν το πρόγραμμα περιήγησης Internet της Samsung.

Προφανώς, η Samsung έκανε καλή δούλεια μήπως να τον δοκιμάσετε κι εσείς;

DOWNLOAD

jsx9IGS1 4vW2SdP1BLxnrnC2c3PcMnNi7m7zHXHaDEnw4Ne4k | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα