19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέο animation φόρτισης από την Xiaomi στο MIUI 11

1 min read
xmi powerbank 1550726709.jpg.pagespeed.ic .WsSPPrZ3vX1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το MIUI της Xiaomi είναι από τα πιο δημοφιλή Android Skins με περισσότερα από 300 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Το MIUI είναι ένα βαρύ skin πάνω από το Android, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει από άλλες εφαρμογές Android είναι ο πλούτος των χαρακτηριστικών του και οι προσαρμογές του. Το MIUI ενημερώνεται δύο φορές την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της κλειστής έκδοσης beta κάθε Τρίτη και δημόσια beta κάθε Παρασκευή.

Αυτή την εβδομάδα, η Xiaomi εισήγαγε ένα νέο animiation φόρτισης και πρόσθεσε επίσης την επιλογή αφαιρέσεως κινούμενων σχεδίων σε όλο το σύστημα, το νέο animation φόρτισης θυμίζει πολύ το Mi 9, έχει αποκτήσει πολύ σύγχρονη μορφή και θα καταστεί διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές ξεκινώντας με την διάθεση της MIUI Global Beta 9.4.11 ROM.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε συσκευές που εκτελούν το MIUI Global Beta 9.4.11.

POCO F1 New Charging Animation fonearena 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο στο MIUI Global Beta ROM από τώρα και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους χρήστες του MIUI Global Stable ROM με μελλοντικές ενημερώσεις. Η Xiaomi έχει ήδη σταματήσει την υποστήριξη MIUI για διάφορες συσκευές, όπως Redmi Note 3 (Snapdragon 650), Redmi Pro, Redmi 3S, Redmi 3S Prime, Redmi Note 4 (MediaTek), Redmi 4 (Snapdragon 430), Redmi 4 Prime, Redmi 4Α, Mi 5, Mi Max και Mi Max Prime, έτσι ώστε αυτές οι συσκευές δεν θα πάρουν αυτά τα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου MIUI 11.

H Xiaomi έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του MIUI 11 και ο CEO της εταιρείας έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι στο MIUI 11 δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις που επηρεάζουν την εμπειρία του χρήστη. Κάποια από τα επόμενα χαρακτηριστικά στο MIUI 11 αναμένεται να είναι η υποστήριξη ξεκλειδώματος με face recognition, το Game Turbo και άλλα χαρακτηριστικά.

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα