20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

O CEO της Xiaomi λέει ότι στο MIUI 11 θα μειωθούν οι ενοχλητικές διαφημίσεις

1 min read
rtspryz e1525349542987.jpg.9c7c349f315f41ebe2f745f1514961ac1 e1554327220715 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αν και η Xiaomi είναι γνωστή για τις συσκευές που κατασκευάζει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες Internet που προσφέρει για να παραμείνει ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση για τα οικονομικά της αποτελέσματα, οι υπηρεσίες Internet απέφεραν έσοδα ¥16 δισεκατομμυρίων (δηλαδή περίπου $2,38 δισεκατομμυρίων), από τα οποία τα ¥10,1 δισεκατομμύρια (CNY) αντιπροσωπεύουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Αν και δεν είναι λίγες οι φορές, που οι χρήστες των smartphones της Xiaomi έχουν παραπονεθεί σε διάφορες περιπτώσεις για ενοχλητικές διαφημίσεις στο MIUI, είναι προφανές ότι οι διαφημίσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην στρατηγική της εταιρείας για να έχει έσοδα. Το πιθανότερο είναι λοιπόν η εταιρεία να συνεχίσει να ακολουθεί το συγκεκριμένο μοντέλο, αν και ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε αλλαγές στα σημεία που θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις ώστε να είναι λιγότερο «intrusive» και ενοχλητικές.

Σύμφωνα με αναφορές, ο CEO της Xiaomi συζητάει με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του MIUI με στόχο να βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της εμφάνισης ενοχλητικών ή ακατάλληλων διαφημίσεων στις συσκευές της εταιρείας. Σε μία ανάρτηση του στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, ο Product Director της Xiaomi, Wang Teng Thomas, μιλώντας εκ μέρους του Lei Jun, επεσήμανε ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο MIUI, όπως την δυνατότητα καταγραφής κλήσης στο social media app QQ, την ύπαρξη μεγεθυντικού φακού και local recycle bin για τις φωτογραφίες, τα SMS ή έγγραφα που διαγράφηκαν πρόσφατα καθώς και την προσθήκη μίας ultra-low power λειτουργίας για σημαντική εξοικονόμηση της ενέργειας. Νέα χαρακτηριστικά, αλλά και λιγότερες διαφημίσεις θα δούμε στην επερχόμενη έκδοση MIUI 11.

miui.jpg.18610ffd9f79868b0cb0a7d91f74ff25 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Να συμπληρώσουμε ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά -και το ζήτημα με τις διαφημίσεις υποθέτουμε- αφορούν στην Κινέζικη έκδοση του MIUI 11. Ενδεχομένως να τα δούμε και στην έκδοση MIUI 10, αλλά για την ώρα, η εταιρεία δεσμεύεται μόνο για την έκδοση MIUI 11.

πηγή insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα