20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook down: Έπεσε το Facebook, Instagram και WhatsApp

1 min read
facebook121 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Facebook, το Instagram και το WhatsApp αντιμετωπίζουν προβλήματα από σήμερα το πρωί. Το Facebook και το Instagram είναι αμφότερα απροσπέλαστα, με τις ροές ειδήσεων να μην ανανεώνονται και ο κύριος τομέας Facebook.com να μην είναι διαθέσιμος. Το WhatsApp επίσης και αυτό έχει προβλήματα με τα μηνύματα να μην αποστέλλονται ή αντιστοίχως να λαμβάνονται και οι χρήστες των κύριων υπηρεσιών του Facebook (το Facebook κατέχει το Instagram και το WhatsApp) να ανταλλάσουν μηνύματα μέσω Twitter για να μοιραστούν τα προβλήματα τους. Το Messenger, η υπηρεσία συνομιλίας του Facebook, είναι επίσης εκτός λειτουργίας.

Οι διακοπή λειτουργίας φαίνεται ότι ξεκίνησε περίπου στις 6:30 πμ σήμερα το πρωί και ορισμένες τοποθεσίες φαίνεται να επηρεάζονται ευρύτερα από τους χρήστες. Ας θυμηθούμε ότι πριν μόλις ένα μήνα το Facebook αντιμετώπισε πάλι παρόμοια διακοπή υπηρεσιών στην ιστορία του. Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram ήταν όλα απροσπέλαστα για αρκετές ώρες τον περασμένο μήνα, και μόλις μετά από 24 ώρες αργότερα άρχισε σιγά σιγά να επανακτά το Facebook τη λειτουργικότητα του. Το Facebook έριξε το φταίξιμο σε “αλλαγή ρυθμίσεων ενός server” και ζήτησε συγγνώμη για τις διακοπές.

Ενημέρωση 14 Απριλίου 08:00 ET: Το άρθρο ενημερώθηκε για να σημειωθεί ότι το Messenger αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα.

Ενημέρωση 14 Απριλίου 17:00 ET: Το άρθρο ενημερώθηκε για να σημειωθεί ότι όλες οι υπηρεσίες έχουν επανέλθει στην ομαλή λειτουργία τους.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα