24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το OnePlus 7 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο σε τρεις εκδόσεις

1 min read
OnePlus 7 Pro model tipped for May release with a 5G version in tow for certain markets1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

H OnePlus μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα στο να κυκλοφορεί κάθε εξάμηνο περίπου κι ένα καινούργιο μοντέλο τηλεφώνου. Ωστόσο, αυτό το έτος μπορεί να είναι διαφορετικό, καθώς η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει τρεις Εκδόσεις OnePlus 7 τον Μάιο.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Ishan Agarwal, ο οποίος είναι αρκετά αξιόπιστος θα λέγαμε με τις πληροφορίες που μας παρέχει σχετικά με το OnePlus, αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα προσιτό μοντέλο OnePlus 7, συνοδευόμενο από μια έκδοση “Pro” και ένα ξεχωριστό “Pro” 5G, το οποίο όμως θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές μόνο.

Αυτό έχει νόημα, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη τάση απελευθέρωσης τριών διαφορετικών μοντέλων ναυαρχίδων. Η Apple το έκανε με το iPhone XS, XS Max και το XR, ενώ η Samsung με τη σειρά της ακολούθησε με τα Galaxy S10, S10 Plus και S10e. Το Google φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερα από ένα μοντέλα Pixel 4 αργότερα αυτό το έτος.

Σύμφωνα με τις διαρροές έχουν επιβεβαιωθεί τρεις παραλλαγές του OnePlus 7, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων “Pro” και 5G “Pro”. Ο Agarwal μοιράστηκε επίσης και κάποιες εικόνες στο Twitter του, συμπεριλαμβανομένου και του μυστικού βιβλίου που αποκαλύπτει τη φράση “Go Beyond Speed”, κάτι που είναι κάτι που θα περίμενε κανείς να βρει το OnePlus. Οι άλλες εικόνες είναι εικονικές φωτογραφίες του ίδιου του OnePlus 7 Pro, αν και δεν είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τη νομιμότητά τους καθώς δεν το επιβεβαιώνει ούτε ο ίδιος ο Agarwal.

oneplus 7 pro promo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το μοντέλο OnePlus 7 Pro βασίστηκε στην έκδοση του Μαΐου με έκδοση 5G για ορισμένες αγορές

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται να απεικονίζουν μια bezel-less συσκευή χωρίς στεφάνη που φέρεται ότι έχει κάποιου είδους αναδυόμενη κάμερα. Ωστόσο, σε μία από τις εικόνες φαίνεται να υπάρχει μια εικόνα του OnePlus 6T, αντί του 7 Pro. Στη συνέχεια, κάτω από το “Όνομα συσκευής”, εμφανίζεται το γραφικό του OnePlus 7 Pro. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πρωτότυπη συσκευή που τρέχει μια ημιτελή κατασκευή του λειτουργικού συστήματος, ή η εικόνα θα μπορούσε να έχει επεξεργαστεί.

Βλέποντας το πώς το OnePlus δεν κατάφερε να διαφυλάξει τα πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια, δεν θα είμαστε πολύ έκπληκτοι αν αυτή η διαρροή ήταν ως επί το πλείστον σωστή, συμπεριλαμβανομένου και τον μήνα κυκλοφορίας τον Μαΐου που προβλεπόταν στο Tweets.

Εν αναμονή των εξελίξεων.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα