Αποκαλύφθηκαν οι κωδικές ονομασίες των Google Pixel 4 κα 4 XL

Ξεκινάμε σιγά-σιγά να βλέπουμε ολοένα περισσότερες φήμες και διαρροές σχετικά με τις επερχόμενες ναυαρχίδες premium της Google. Τα Google Pixel 4 και 4 XL αναμένεται αναμφίβολα να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Μια νέα αναφορά δείνχει δύο κωδικές ονομασίες για το Pixel 4 και 4 XL.

Την Πέμπτη δημοσιεύτηκε στο AOSP ένα ζήτημα πολιτικής SELinux, σύμφωνα με το 9to5Google. Ο προγραμματιστής της εντολής επεξήγησε την επιδιόρθωση παρέχοντας μια λίστα με εσωτερικά αρχεία του κώδικα, τα οποία περιλαμβάνουν δύο άγνωστα κωδικοποιημένα ονόματα συσκευών. Αυτές οι δύο κωδικές ονομασίες ανακαλύφθηκαν στο τελευταίο Beta της εφαρμογής της Google.

Το Pixel 4 φέρει την κωδική ονομασία “coral” και το Pixel 4 XL την κωδική ονομασία “flame”. Η Google ως ειθισται κωδικοποιεί πάντα τα προϊόντα της με ονομασίες από θαλάσσια ζώα αλλά το “flame” το συναντάμε για πρώτη φορά. Ίσως αυτό να είναι ενδεικτικό κάποιου χαρακτηριστικού που θα μπορούσε να έχει το 4 XL, αλλά όλα είναι σχετικά.

Είχαμε δει στο παρελθόν σημεία αναφοράς για μια συσκευή με κωδική ονομασία “coral” και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για το Pixel 4. Σύμφωνα με τα σημεία αναφοράς, αναμένουμε ότι το Pixel 4 να φοράει έναν Snapdragon 855 και μνήμη RAM από 4GB έως 6GB.

Όσον αφορά το Pixel 4 duo, δεν έχουμε κάποια νέα ακόμα αλλά όσο πλησιάζουμε στην επικείμενη κυκλοφορία των Pixel 3a και Pixel 3a XL smartphones μεσαίας κατηγορίας της Google πιστεύουμε ότι όλο και κάτι θα πάρει το αυτί μας.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947