28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αποκαλύφθηκαν οι κωδικές ονομασίες των Google Pixel 4 κα 4 XL

1 min read
Screenshot 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ξεκινάμε σιγά-σιγά να βλέπουμε ολοένα περισσότερες φήμες και διαρροές σχετικά με τις επερχόμενες ναυαρχίδες premium της Google. Τα Google Pixel 4 και 4 XL αναμένεται αναμφίβολα να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Μια νέα αναφορά δείνχει δύο κωδικές ονομασίες για το Pixel 4 και 4 XL.

Την Πέμπτη δημοσιεύτηκε στο AOSP ένα ζήτημα πολιτικής SELinux, σύμφωνα με το 9to5Google. Ο προγραμματιστής της εντολής επεξήγησε την επιδιόρθωση παρέχοντας μια λίστα με εσωτερικά αρχεία του κώδικα, τα οποία περιλαμβάνουν δύο άγνωστα κωδικοποιημένα ονόματα συσκευών. Αυτές οι δύο κωδικές ονομασίες ανακαλύφθηκαν στο τελευταίο Beta της εφαρμογής της Google.

gsmarena 0021 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Pixel 4 φέρει την κωδική ονομασία “coral” και το Pixel 4 XL την κωδική ονομασία “flame”. Η Google ως ειθισται κωδικοποιεί πάντα τα προϊόντα της με ονομασίες από θαλάσσια ζώα αλλά το “flame” το συναντάμε για πρώτη φορά. Ίσως αυτό να είναι ενδεικτικό κάποιου χαρακτηριστικού που θα μπορούσε να έχει το 4 XL, αλλά όλα είναι σχετικά.

Είχαμε δει στο παρελθόν σημεία αναφοράς για μια συσκευή με κωδική ονομασία “coral” και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για το Pixel 4. Σύμφωνα με τα σημεία αναφοράς, αναμένουμε ότι το Pixel 4 να φοράει έναν Snapdragon 855 και μνήμη RAM από 4GB έως 6GB.

gsmarena 0031 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσον αφορά το Pixel 4 duo, δεν έχουμε κάποια νέα ακόμα αλλά όσο πλησιάζουμε στην επικείμενη κυκλοφορία των Pixel 3a και Pixel 3a XL smartphones μεσαίας κατηγορίας της Google πιστεύουμε ότι όλο και κάτι θα πάρει το αυτί μας.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα