18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι χρήστες του Pixel 5 αναφέρουν ζητήματα όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο Pixel Stand

1 min read
pixel 5 pixel 4a 5g launched1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ορισμένοι χρήστες του Pixel 5 αναφέρουν ένα παράξενο ζήτημα που προφανώς επηρεάζει τη συσκευή όταν τοποθετείται στο Pixel Stand.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στη σελίδα υποστήριξης Pixel και στο Reddit, όταν το Pixel 5 τοποθετείται στη βάση Pixel για φόρτιση, η οθόνη ανάβει μερικές φορές – φαινομενικά σε πλήρη φωτεινότητα – ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “απενεργοποίηση οθόνης όταν σκοτεινιάζει”.

Οι αναφορές φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τον αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, ο οποίος ενδέχεται να μην εντοπίζει σκοτεινό δωμάτιο τη νύχτα. Σύμφωνα με έναν κάτοχο του Pixel 5 τον Hornsby μόλις η οθόνη ενεργοποιηθεί ξανά αυτόματα, απενεργοποιείται μόνο όταν ένα δάχτυλο τοποθετείται απευθείας πάνω από την μπροστινή περιοχή της κάμερας / αισθητήρα εγγύτητας.

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο ίδιο νήμα, ο Hornsby ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι το πρόβλημα παραμένει ακόμη και μετά την επανεκκίνηση της συσκευής, παρόλο που φαίνεται να υπάρχει επί του παρόντος λύση. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρύθμιση της οθόνης σε γκρίζα κλίμακα, η ενεργοποίηση της λειτουργίας «Μην ενοχλείτε» και η διατήρηση της οθόνης σκοτεινή μετά τις 21:00 φαίνεται να λύνει το πρόβλημα. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι μια πλήρης επιδιόρθωση, αλλά μια προσωρινή λύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει μόνο το Pixel 5, ενώ οι παλαιότερες συσκευές Pixel λέγεται ότι λειτουργούν καλά με το Pixel Stand. Ενώ η Google δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει το ζήτημα επίσημα, πιθανότατα το γνωρίζει ήδη, δεδομένου ότι τα αρχικά παράπονα άρχισαν να εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν πρόκειται για σοβαρό ελάττωμα υλικού με τον αισθητήρα εγγύτητας κάτω από την οθόνη στο Pixel 5 ή σχετικά μικρό σφάλμα λογισμικού που μπορεί να διορθωθεί με μελλοντική ενημέρωση.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα