24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Motorola P40Power ή P40 Note

1 min read
gsmarena 0071 e1554410222572 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είδαμε τις εκδόσεις του πρώτου κινητού smartphone της Motorola, το οποίο φέρεται να ονομάζεται P40 Power ή P40 Note. Σήμερα βλέπουμε και τα 3D Renders για το πρώτο smartphone της εταιρείας με τετραπλές πίσω κάμερες.

H δημοφιλή διαδικτυακή διαδικτυακή κοινότητα OnLeaks έχει μοιραστεί τα 3D CAD αυτού του άγνωστου smartphone της Motorola που αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του.

Αυτό το Smartphone διαθέτει μια οθόνη 6,2 ιντσών με ενσωματωμένο σε αυτή σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Γύρω από την πίσω πλευρά, έχουμε μια εγκατάσταση τετραπλής κάμερας που περιλαμβάνει μία μονάδα 48MP. Το smartphone μετράει 158,7 x 75 x 8,8 χιλιοστά, αλλά δεν είναι σαφές εάν το πάχος αντιπροσωπεύει το νύχι της κάμερας ή όχι.

Εκτός από τα παραπάνω, αυτά που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι το κουμπί τροφοδοσίας και τα πλήκτρα έντασης στο δεξί μέρος, την υποδοχή ακουστικών, την θύρα USB-C στο κάτω μέρος, καθώς και μια υποδοχή κάρτας SIM και ένα ηχείο στην κορυφή της συσκευής. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι υπάρχει μια οπή στο πίσω μέρος του τηλεφώνου στο κάτω μέρος, που είναι πιθανώς ένα τρίτο μικρόφωνο.

Το όνομα και άλλα στοιχεία για το Hardware (υλικό) αυτού του smartphone είναι επί του παρόντος άγνωστα.

πηγή news.xiaomi-miui.gr

https://TechNode.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα