25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Nest Hub Max: Διαρροή

1 min read
Google Nest Hub Max 0031 e1553984297222 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πολλά προϊόντα της Google φαίνεται να έχουν «πέσει από το φορτηγό» τα τελευταία δύο χρόνια, οδηγώντας σε διάφορες διαρροές πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις. Αυτή τη φορά, η Google φαίνεται να έχει διαρρεύσει το δικό της προϊόν: το Nest Hub Max. Η αρχική σελίδα του Google Play Store έχει ενημερωθεί με μια περιγραφή αυτού του smart diplay, που διαθέτει μία Nest κάμερα και οθόνη HD 10 ιντσών.

ap resize | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά σχετικά με το Nest Hub Max περιλαμβάνονται στο έξυπνο αρχικό διάγραμμα κοντά στο επάνω μέρος της σελίδας. Όταν κάνετε κλικ στο “Home Hub” σε κάθε μία από τις καρτέλες, σας δίνει πραγματικές πληροφορίες σχετικά με το “Nest Hub Max”. Τα αναδυόμενα παράθυρα απαριθμούν ορισμένες κύριες λειτουργίας χωρίς όμως συνοδευτικές εικόνες.

TechNode.gr-νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με το Google Play Store, το Nest Hub Max θα έχει μια οθόνη HD 10 ιντσών, πολύ μεγαλύτερη από την κανονική συσκευή Home Hub. Έχει επίσης μια ενσωματωμένη κάμερα Nest με όλες τις τυπικές δυνατότητες επιτήρησης της αυτόνομης συσκευής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάμερα για να πραγματοποιήσετε κλήσεις Duo. Ο τρέχων κεντρικός υπολογιστής Hub δεν διαθέτει κάμερα, οπότε είναι μόνο ηχητική για το Duo. Το μικρό Home Hub έχει ένα μέτριο ηχείο αλλά η Google υπόσχεται στερεοφωνικά ηχεία στο Nest Hub Max.

TechNode.gr - νέα τεχνολογίας

Δεν έχουμε κάποια πληροφορία όσον αφορά την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας στη σελίδα. Αν υπάρξει κάτι νεώτερο σχετικά με την Google και Nest θα σας ενημερώσουμε.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

πηγή androidpolice

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα