Η Xiaomi θα παρουσιάσει 20 νέα προϊόντα την 1η Απριλίου στην Κίνα (Δεν είναι φάρσα) !

Τα νέα προϊόντα της Xiaomi που αναμένονται να παρουσιαστούν περιλαμβάνουν ακουστικά, VR, φορητούς υπολογιστές, Power Bank, γυαλιά και πολλά άλλα.

Xiaomi ξεκίνησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την παρουσίαση του Redmi Note 7, του Redmi 7, του Mi Notebook και των ακουστικών Mi AirDots Wireless. Ωστόσο, η εταιρεία προωθεί για  ακόμη ένα άλλο μεγάλο event παρουσίασης νέων προϊόντων, πιθανώς το μεγαλύτερο στην ιστορία της, σύμφωνα με ένα επίσημο teaser που έκανε την εμφάνισή του στο Weibo.

Είναι γνωστό ότι η Xiaomi δεν κατασκευάζει μόνο τηλέφωνα στην Κίνα, αλλά έχει μία τεράστια γκάμα με προϊόντα σε διάφορες άλλες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων και των έξυπνων οικιακών συσκευών.

Το νέο teaser, που εντοπίστηκε στο Weibo, κάνει σαφή την αναφορά σε 20 προϊόντα καθώς και σε υποδείξεις για το τι θα είναι αυτά τα νέα προϊόντα. Σύμφωνα και με τις αναφορές στα μέσα ενημέρωσης της Κίνας που έκανε ο πρόεδρος της Xiaomi, China Wang Chuan, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει 20 νέα προϊόντα σε διάστημα μόλις 55 λεπτών. Με άλλα λόγια, θα παρουσιαστεί ένα νέο προϊόν κάθε τρία λεπτά.

TechNode.gr - νέα τεχνολογίας

Αν δούμε προσεκτικά το teaser, μπορούμε να καταγράψουμε όλες σχεδόν όλα τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν την 1η Απριλίου. Αυτά περιλαμβάνουν γυαλιά ηλίου, Power Bank, ακουστικά, VR, φορητούς υπολογιστές, βαλίτσες, θερμόμετρα, φορητές συσκευές ραδιοφώνου και μία ρουκέτα. Υπάρχει επίσης το λογότυπο “ROY” που δείχνει ότι η περιορισμένη έκδοση Mi 9 Roy Wang θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα.

Εντούτοις, είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε τι σημαίνει η “ρουκέτα” στο teaser και ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολλές μέρες για να το μάθουμε

πηγή news.xiaomi-miui.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967