19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Mi Mix 4 : Νέες διαρροές με Live φωτογραφίες της συσκευής στο Weibo προκαλούν αναστάτωση

1 min read
Xiaomi Mi MIX 4 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο γνωστός ιστότοπος SlashLeaks διέρρευσε μερικές Live (Ζωντανές) φωτογραφίες που δείχνουν τον πραγματικό σχεδιασμό που θα έχει το Mi Mix 4.


Τον περασμένο μήνα η Xiaomi εξέπληξε τη βιομηχανία των Smartphone με την παρουσίαση του Mi MIX Alpha, μιας εξαιρετικής συσκευής τόσο στον τομέα των χαρακτηριστικών αλλά και ειδικά στην σχεδίαση, αφού διαθέτει μία οθόνη All Around που έχει λόγο οθόνης προς σώμα στο 180,6%, και ουσιαστικά αυτή η συσκευή είναι όλη σχεδόν μία οθόνη.

Xiaomi mi mix alpha renders 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Βέβαια η τιμή των 19999 γιουάν (~ 2544 €) που ανακοινώθηκε, και η εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή της σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι μαζικής παραγωγής (τουλάχιστον όχι ακόμη), και ελάχιστοι θα είναι  αυτοί που θα καταφέρουν να την αποκτήσουν.

Ως αποτέλεσμα, το Mi MIX 4 , το οποίο φημολογείται ότι είναι πολύ κοντά στην παρουσίασή του από την XIaomi, έχει γίνει η πιο αναμενόμενη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, και όλοι έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε αυτήν.

| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

O γνωστός ιστότοπος SlashLeaks διέρρευσε μερικές Live (Ζωντανές) φωτογραφίες που δείχνουν τον πραγματικό σχεδιασμό που θα έχει το Mi Mix 4. Σε αυτές τις φωτογραφίες (αν τελικά είναι από το Mi MIX4), βλέπουμε μία συσκευή που έχει πλήρη οθόνη χωρίς εγκοπές για την Selfie κάμερα, με ελάχιστα Bezel σε όλες τις πλευρές, και χωρίς την ύπαρξη κάποιου Slide-Up ή pop-Up μηχανισμού για την Selfie. Αυτό σημαίνει πως η Selfie κάμερα θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη (Under Display), και μάλιστα αν προσέξει κάποιος τις φωτογραφίες με μεγαλύτερη προσοχή, φαίνεται να υπάρχουν δύο κάμερες κάτω από την οθόνη.

Xiaomi Mi MIX 4 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αν τελικά ισχύουν όλα τα παραπάνω, αυτή θα πρέπει να είναι η καλύτερη ολοκληρωμένη λύση για Selfie κάμερες που θα βρίσκονται κάτω από την οθόνη, και που μπορεί να παραχθεί μαζικά σήμερα. Μετά την έκθεση αυτών των φωτογραφιών που υποθετικά ανήκουν στο Mi Mix 4, όπως ήταν φυσικό έγιναν αφορμή για πολλές θερμές συζητήσεις μεταξύ των οπαδών της εταιρείας στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ο διευθυντής προϊόντων της Xiaomi, Thomas,  έκανε μία αμφιλεγόμενη δήλωση στο Weibo, λέγοντας “Can’t break the material, it is still possible to identify fake materials”, που είναι σαν να δηλώνει πως οι παραπάνω φωτογραφίες ίσως είναι Fake, αλλά έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν ο Thomas να αναιρεί τις δηλώσεις του, οπότε δεν αποτελεί τεκμήριο η δήλωσή του.

Xiaomi Mi Mix 4 1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αντίθετα ο Wang Teng (άλλο στέλeχος της Xiaomi), έμμεσα επιβεβαιώνει τις διαρροές και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα η τελική συσκευή να είναι πολύ καλύτερη καλύτερη από από αυτήν που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα τις πρόσφατες πληροφορίες το Mi MIX 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του  επόμενου έτους, και θα έχει οθόνη 120Hz – νέα γενιά ανιχνευτή αποτυπωμάτων υπερήχων κάτω από την οθόνη, και θα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα στα 108 Megapixel.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα