20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Mi Mix Alpha : Ξεκινά σύντομα τις πωλήσεις του στην τιμή των 2.814 δολαρίων.

1 min read
Xiaomi mi mix alpha renders 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Με μία δημοσίευση στο κινεζικό Weibo Community, η Xiaomi μας ανακοινώνει ότι το Mi MIX Alpha θα ξεκινήσει να πωλείται σύντομα.


Η Xiaomi παρουσίασε το Mi MIX Alpha προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, ένα smartphone όλο οθόνη του οποίου το display επεκτείνεται και στην πλάτη.

mix alpha sales teaser | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αρχικά, η συσκευή είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει ακόμη. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το smartphone της Xiaomi κοστίζει 2.814 δολάρια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά


Το Xiaomi Mi MIX Alpha έχει 180.6% screen-to-body ratio και bezel των 2.15mm στο πάνω και κάτω μέρος. Στο front panel δεν υπάρχει κανένα notch ή punch hole καθώς απουσιάζει η front facing κάμερα.

Xiaomi mi mix alpha renders 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εσωτερικά, συναντάμε τον Snapdragon 855+, 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο ο οποίος φτάνει τα 512GB και είναι τύπου UFS 3.0. Η κάμερα τώρα έχει τοποθετηθεί στην πλάτη σε ένα κεραμικό strip το οποίο εκτείνεται από πάνω έως κάτω. Αυτή η κάμερα χρησιμοποιείται και ως selfie αφού με την χρήση της πίσω οθόνης ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ζωντανά τι τραβάει.

Η κάμερα έχει τριπλή διάταξη εκ των οποίων η μία έχει τον αισθητήρα των 108MP ISOCELL Bright HMX με τεχνολογία Tetracell ενώ οι άλλες δύο είναι ultra wide στα 20MP και η άλλη 12MP telephoto. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4050 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40W.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα