12 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google δοκιμάζει το dark mode στην αναζήτηση στη “μεγάλη οθόνη”

1 min read
google search desktop 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όταν ακούει κάνεις για dark mode και σκοτεινή λειτουργία το μυαλό του πάει κατευθείαν σε smartphones και σε Android και iOS, τώρα όμως η Google δοκιμάζει μία τέτοια επιλογή στην αναζήτηση σε σταθερούς και σε φορητούς υπολογιστές.

Τον Μάιο , το Chrome πρόσθεσε μια επισήμανση στο Android “Εμφάνιση σκοτεινών σελίδων αναζήτησης σε Android” ενώ αυτή τη στιγμή δοκιμάζει κάτι παρόμοιο και στην αναζήτηση σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω το λευκό φόντο αλλάζει σε μία σκούρη γκρι απόχρωση, ο λογότυπος της Google είναι σε λευκό φόντο, ενώ το γκρι περίγραμμα του πεδίου αναζήτησης αντιστρέφεται. Τα συνήθως πολύχρωμα εικονίδια που αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά φίλτρα (Όλα, Εικόνες, Ειδήσεις κ.λπ.) είναι απλώς μπλε.

Μέχρι τώρα πολύ λίγες από τις ιστοσελίδες της Google διαθέτουν ένα σκοτεινό θέμα όπως το YouTube, το YouTube TV και (από προεπιλογή) το YouTube Music, καθώς και το Google Keep .

Αυτή η δοκιμή του dark mode στην αναζήτηση Google δεν είναι ευρέως διαθέσιμη ακόμα παρά μόνο σε μερικούς χρήστες ενώ τα στιγμιότυπα οθόνης που σας παραθέτουμε προέρχονται από τα Windows 10 τόσο στο Chrome όσο και στον Firefox. 

Ιστός σκοτεινής λειτουργίας αναζήτησης Google
Ιστός σκοτεινής λειτουργίας αναζήτησης Google

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα