19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η νέα υπηρεσία streaming Disney Plus θα περιλαμβάνει “ολόκληρη την ταινιοθήκη κινουμένων σχεδίων της Disney”

1 min read
Η υπηρεσία streaming της Disney, που ονομάζεται Disney Plus, θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.
dumbo | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η υπηρεσία streaming της Disney, που ονομάζεται Disney Plus, θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Λίγο μετά τη λειτουργία της, λέει ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger, θα περιέχει “ολόκληρη τη βιβλιοθήκη ταινιών κινουμένων σχεδίων της Disney”.

Ο κατάλογος ταινιών της Disney χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920 και περιλαμβάνει ταινίες όπως τον Dumbo και τη Snow White μαζί με τα σύγχρονα κλασικά όπως το Frozen και το Zootopia.

Αλλά παραδοσιακά, η Disney έχει κάνει μόνο μεμονωμένους τίτλους διαθέσιμους σε βίντοκασέτες για περιορισμένες χρονικές περιόδους.

Μόλις μία κυκλοφορία της Μικρής Γοργόνας στο Disney DVD και Blu-ray έχει πουλήσει, για παράδειγμα, αλλά ξαναμπήκε πίσω στο «θησαυροφυλάκιο» μέχρι να κυκλοφορήσει ξανά.

Μόλις η Disney Plus συνδεθεί στο διαδίκτυο, λέει ο Iger λέει ότι το μάρκετινγκ απλώς θα εξασθενίσει. Από τη σημερινή συνάντηση επενδυτών, που πραγματοποιήθηκε στο St. Louis αναφέρεται σχετικά:

Η υπηρεσία, την οποία ανέφερα προηγουμένως, πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στο έτος, πρόκειται να συνδυάσει αυτό που ονομάζουμε προϊόν βιβλιοθήκης, ταινίες και τηλεόραση, με πολλά πρωτότυπα προϊόντα.
Σε κάποιο σημείο αρκετά σύντομα μετά την έναρξη θα στεγάσει το όλη την ταινιοθήκη των κινουμένων σχεδίων της Disneyη, έτσι ώστε οι ταινίες που παραδοσιακά έχουν κρατηθεί σε ένα «θησαυροφυλάκιο» και κάθε λίγα χρόνια έβγαιναν στην επιφάνεια να είναι πλέον διαθέσιμες με  μια σειρά από πρωτότυπες ταινίες και πρωτότυπες τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες θα είναι και Disney.

Ο Iger τόνισε επίσης ότι οι νεότερες ταινίες θα στεγάζονται στην υπηρεσία Disney Plus για ένα έτος μέχρι την κινηματογραφική απελευθέρωσή τους.

Αυτή η υπηρεσία “Θα συνδυάσει τόσο το παλιό όσο και το νέο”, συνέχισε ο Iger. “Όλες οι ταινίες που κυκλοφορούμε φέτος, [ξεκινώντας] συμπεριλαμβανομένης  και της Captain Marvel, θα είναι επίσης διαθέσιμες στην υπηρεσία.”

Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Disney Plus, αλλά έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.polygon.com/2019/3/7/18254862/disney-plus-streaming-disney-vault-movies

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα