Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

MWC 2019: nubia Alpha αναδιπλούμενο smartwatch

1 min read
Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον επειδή μπορούν ( σαν διαστάσεις συσκευής όταν διπλώνονται ) να χωρέσουν στην τσέπη σας.
nubia alpha copy | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον επειδή μπορούν ( σαν διαστάσεις συσκευής όταν διπλώνονται ) να χωρέσουν στην τσέπη σας. Αλλά τι θα λέγατε αν δεν θα χρειαζόταν να μπει καθόλου στην τσέπη σας – τι θα λέγατε αν θα μπορούσατε να το διπλώσετε γύρω από τον καρπό σας και να το φορέσετε σαν βραχιόλι;

Εδώ έρχεται το nubia της ZTE ένα  smartwatch με την ονομασία Nubia Alpha (επίσης στυλ ως nubia α) με μια 4 ιντσών “ευέλικτη οθόνη OLED, που παράγεται σε συνεργασία με την Visionox.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι στην ουσία ένα ρολόι χειρός η οθόνη είναι σχετικά στενή και πολύ ψηλή – η αναλογία της είναι 36: 9 (ανάλυση 960 x 192 px).

Αυτό είναι πράγματι ένα smartwatch, τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon Wear 2100 με 1GB RAM και 8GB αποθήκευσης (“αρκετά για 1.000 τραγούδια” λένε). Διαχειρίζεται ένα προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα και διαθέτει χειρονομίες κίνησης, AIM (Air Interaction Mechanics). Η μπαταρία των 500mAh υπόσχεται μια ημέρα ή δύο αντοχής, συγκρίσιμη με τα smartphones.

Αλλά παράλληλα είναι και ένα τηλέφωνο, η έκδοση eSIM έχει φωνητική κλήση και συνδεσιμότητα 4G LTE. Η άλλη έκδοση αυτού του πτυσσόμενου smartwatch συνδέεται στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth και στο Internet μέσω Wi-Fi.

Εάν αποφασίσετε την έκδοση χωρίς τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή 5MP (f / 2.2) για κλήσεις βίντεο και λήψη φωτογραφιών. Απλά περιστρέψτε τον καρπό σας για να τοποθετήσετε τη φωτογραφική μηχανή με τον σωστό τρόπο.

Το nubia Alpha είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, η οθόνη είναι επικαλυμμένη με ανθεκτικό στη θερμότητα πολυϊμίδιο. Η χρυσή έκδοση του ρολογιού είναι επενδυμένη με χρυσό 18Κ. Και οι δύο εκδόσεις είναι ανθεκτικές στο νερό.

Η έκδοση Bluetooth του nubia Alpha θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και θα κοστίσει € 450, διαθέσιμη μόνο σε χρώμα μαύρο. Το μοντέλο eSIM θα κοστίζει € 550, € 650 εάν θέλετε την έκδοση Gold. Η Κίνα αποκτά πρώτη την Unicom (τον Απρίλιο), μετά την Ευρώπη (το 3ο τρίμηνο) και τη Βόρεια Αμερική (Q4).

Εάν πρόκειται να τρέξετε, μπορεί να θέλετε να πάρετε μαζί τα nubia Pods – τα νέα πραγματικά ασύρματα ακουστικά. Αυτά θα κοστίζουν περίπου € 100 και θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τον Απρίλιο.
ZTE nubia Alpha

ZTE nubia Alpha

ZTE nubia Alpha

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr
Πηγή https://www.gsmarena.com/nubia_alpha_is_a_foldable_smartwatch_that_you_wear_like_a_bracelet_its_also_a_phone-news-35709.php

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα