28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το nubia Red Magic 9, το απόλυτο gaming smartphone κάνει ντεμπούτο σε παγκόσμιο επίπεδο

1 min read
REDMAGIC 9 Pro Media Sleet 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γεγονός και δεν ξέρω αν το περιμένατε όλοι σας εκεί έξω αλλά ναι το Red Magic 9 Pro της nubia, που παρουσιάστηκε αρχικά στην Κίνα είναι πλέον επίσημα διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας της. Με τρεις δελεαστικές εκδόσεις – Sleet, Cyclone και Snowfall – το Red Magic 9 Pro στοχεύει να τραβήξει την προσοχή των λάτρεις του gaming σε όλο τον κόσμο.

REDMAGIC 9 Pro Media Sleet 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Red Magic 9 Pro διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, παραλλαγή Sleet, στην τιμή των 649 ευρώ, 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και σε εκδόσεις Cyclone και Snowfall, με τιμή €799, με μνήμη RAM 16GB και 512GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Red Magic 9 Pro φοράει τον Snapdragon 8 Gen 3, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ισχυρή εμπειρία παιχνιδιού και σε λειτουργικό έχει το RedMagic OS 9 με βάση το Android 14 παρέχοντας στους χρήστες ένα προσαρμοσμένο και βελτιστοποιημένο περιβάλλον εργασίας με επίκεντρο το παιχνίδι. Η οθόνη είναι AMOLED 6,8″ 120Hz με ανάλυση 2.480×1.116 pixel, παρέχοντας εκπληκτικά οπτικά στοιχεία και ομαλό gameplay.

REDMAGIC 9 Pro Media Sleet 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Red Magic 9 Pro διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία 6.500 mAh, η οποία συμπληρώνεται από υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80W. Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να επιδοθούν σε εκτεταμένες συνεδρίες παιχνιδιών χωρίς να ανησυχούν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Σε αντίθεση με το στερεότυπο των gaming phones τα οποία συνήθως δεν δίνουν και τόση βαρύτητα στην κάμερα, το Red Magic 9 Pro εκπλήσσει με τις φωτογραφικές του δυνατότητες. Η συσκευή διαθέτει μια ευέλικτη ρύθμιση κάμερας, που περιλαμβάνει έναν κύριο φακό 50MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS), έναν ultrawide φακό 50MP, έναν φακό macro 2MP και μια κάμερα selfie 16MP.

Στην οθόνη διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων το οποίο προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας, διατηρώντας παράλληλα τον κομψό σχεδιασμό της συσκευής.

Τώρα πλέον οι λάτρεις του gaming σε όλο τον κόσμο έχουν τώρα την ευκαιρία να βιώσουν ένα smartphone ειδικά προσαρμοσμένο για το πάθος τους. Ο συνδυασμός ισχυρού υλικού, οθόνης με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, ισχυρής μπαταρίας και ικανής διάταξης κάμερας τοποθετεί το Red Magic 9 Pro ως μια συναρπαστική επιλογή στην ανταγωνιστική αγορά των gaming smartphone. Καθώς οι χρήστες ξεκινούν τις περιπέτειες παιχνιδιών τους, το Red Magic 9 Pro υπόσχεται να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία υψηλής απόδοσης.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα