20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτή η μπαταρία 18.000mAh έχει ένα τηλέφωνο μέσα της

1 min read
Σας το είχα πει ότι η MWC 2019 θα ήταν μια έκθεση όπου κάποια στιγμή, τα πράγματα θα παίρναν μία περίεργη τροπή, αλλά ποτέ δε νθα φανταζόμασταν ότι μία εταιρεία θα μπορούσε να κατασκευάσει κινητό τηλέφωνο με μπαταρία 18.000mAh.
energizer unit vsavov16 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σας το είχα πει ότι η MWC 2019 θα ήταν μια έκθεση όπου κάποια στιγμή, τα πράγματα θα παίρναν μία περίεργη τροπή, αλλά ποτέ δε νθα φανταζόμασταν ότι μία εταιρεία θα μπορούσε να κατασκευάσει κινητό τηλέφωνο με μπαταρία 18.000mAh.

Αλλά εδώ τα έχουμε δει όλα, γιατί όχι και αυτό.

Είναι γεγονός το Energizer Power Max P18K Pop.

Η Avenir Telecom της Γαλλίας με άδεια χρήσης της Energizer κατασκευάζει συσκευές που ωθούν τα όρια των προδιαγραφών και της λογικής.

Μάλλον κάτι πίνουν αυτοί οι Γάλλοι και δεν μασ δίνουν.

Αυτή η σκούρα μπλε μονάδα έχει πάχος 18mm, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Aveni που αν την βάλεις δίπλα σε άλλα συμβατικά smartphones θα λέγαμε ότι είναι 3,5 iPhones μαζί.

Αυτό το τηλέφωνο είναι τεράστιο. Ή καλύτερα να πούμε αυτή η μπαταρία με το τηλέφωνο;

Μια επική μπαταρία τέτοιων αναλογιών μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό και η Avenir μας υπόσχεται ότι αντέχει μία ολόκληρη εβδομάδα ή δύο ολόκληρες ημέρες, 48 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό δεν μας ακούγεται και τόσο πειστικό αφού είμαστε ήδη εδώ μια εβδομάδα με ένα τηλέφωνο με μια μπαταρία που είναι το 1/3 αυτού του τερατουργήματος.

Η οθόνη LCD των 6,2 ιντσών του Power Max P18K Pop είναι ενδιαφέρουσα: bezel-less, χωρίς εγκοπές ή κοψίματα (αν και εδώ που τα λέμε και να είχε δεν θα μας πείραζε).

Αν ψάχνετε για κάμερα υπάρχει μια αναδυόμενη υπομονάδα με δύο κάμερες για selfies αλλά για να καταφέρετε να την ανοίξετε θα πρέπει να προσπαθήσετε λιγάκι παραπάνω.

Επίσης έχει τρεις ακόμα κάμερες στο πίσω μέρος φοράει έναν επεξεργαστή της MediaTek, 6GB μνήμης RAM, 128GB αποθήκευσης και Android 9.

Ω ναι , έχει και γρήγορη φόρτιση, μας είπαν ότι για μια πλήρη φόρτιση θα χρειαστείτε περίπουν οκτώ ώρες.

Εάν αρχίζετε να αισθάνεστε τον πειρασμό για ένα τηλέφωνο του οποίου το μέγεθος μπορεί να ανταγωνιστεί εκείνο (αν θυμάστε τις κασέτες με τα παιχνίδια του Super Nintendo) τότε ελεύθερα, πάντως να ξέρετε ότι να κουβαλάς ένα τέτοιο πράγμα μαζί σου ή στην τσέπη σου ή να το έχεις δίπλα στο πρόσωπό σας δεν είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

Το Energizer Power Max P18K Pop θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, οπότε ΝΑΙ θα είναι το τηλέφωνο με τη μεγαλύτερη μπαταρία στον κόσμο.

energizer unit vsavov2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας energizer unit vsavov4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας energizer unit vsavov16 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας energizer unit vsavov7 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας energizer unit vsavov3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας energizer unit vsavov18 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/2/26/18241117/energizer-power-max-p18k-pop-huge-battery-phone-mwc-2019

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα